Ubrzo ulazimo u posljednji mjesec 2023. godine pa je došao trenutak da saznamo koji će horoskopski znakovi imati najviše sreće prije dolaska nove, 2024. godine.

ljubavni horoskop za 2024.jpeg
pexels 

Astrolozi imaju dobre vijesti za četiri horoskopska znaka, koji će imati nešto više sreće od ostalih. 

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Bit će teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strijelcu to će kompenzirati.

Horoskop
Shutterstock 

Ovan će biti vrlo jak, izuzetno analitičan. Njegova sposobnost utjecaja na druge ljude višestruko će se povećati.

Ovnovi će morati pokazati svoje liderske kvalitete i ne biti obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpion

Škorpioni jako vole jaki Mars, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utječu toliko na njih.

Ovo će biti vrlo važno vrijeme za predstavnike ovog znaka, jer će moći shvatiti svoje greške iz prošlosti i sagledate ih s filozofskog stajališta.

Prosinac će za Škorpione biti vrijeme da steknu uvid i pronađu sreću i unutarnji sklad.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac i Strijelac

Utjecaj Marsa na ove horoskopske znakove bit će približno isti i vrlo pozitivan. U prosincu će predstavnici ovih znakova doživjeti snažan porast fizičke energije.

To znači da će biti uspješni u poslu vezanom uz fizičku aktivnost, kao i u sportu. Također, u prosincu će Jarci i Strijelci moći prevladati svoje boljke, piše Žena.

Horoskop
Shutterstock 

Najvažniji savjet astrologa za sve znakove zodijaka za prosinac je da nauče držati svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam donijeti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamjernih osoba.