Ovan

Posao: Velika žurba i vidljivo nestrpljenje pratit će Ovnove praktički cijeli prvi radni dan ovog tjedna.
Ljubav: Dio adrenalina lako se prenosi u sferu ljubavi, s tim da tu može biti od koristi, pogotovo ako namjeravate preuzeti inicijativu u rješavanju partnerskih dilema.
Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Dobar početak radnog tjedna, po svim tipičnim bikovskim standardima, samo malo nepravde može vas izbaciti iz takta.
Ljubav: Pokušajte ne preusmjeravati iritaciju simboličnog izbacivanja iz vaše osobne zone komfora na voljenu osobu.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Danas najtipičniji predstavnici Blizanaca postavljaju visoke ciljeve na svom profesionalnom putu. Bit će potrebne određene korekcije.
Ljubav: Većina ljudi rođenih u ovom znaku danas će imati povoljne okolnosti za opušten, ležeran razgovor na ljubavnom planu, prilikom upoznavanja novih dragih ljudi.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Početak radnog tjedna osobama rođenima u znaku Raka donosi dobru osnovu da se solidno organiziraju i prilagode novim uvjetima na poslu.
Ljubav: Određene promjene u sferi partnerskih odnosa danas bi mogle biti upakirane u vrlo lijepe i direktne poteze.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, upozorava Astroputnik

Lav

Posao: Pred Lavovima je vrlo naporan radni dan, ne samo zbog gomile profesionalnih obaveza, već i zbog mogućih verbalnih sukoba s nadređenima.
Ljubav: Pokušajte potencijalnu nervozu preusmjeriti na pozitivne događaje u ljubavnom životu. Napravite promjenu, ugodite jedno drugom više.
Zdravlje: Pratite moguće oscilacije krvnog tlaka.

Djevica

Posao: Brojne komplikacije u sferi realizacije planiranih poslovnih aktivnosti mogle bi Bikove danas izbaciti iz ustaljenog režima i ravnoteže te zahtijevati dodatni angažman.
Ljubav: Najbolji način da riješite zbunjujuću sliku koju već neko vrijeme imate u glavi o partnerskim odnosima je da pokušate realno sagledati svoje prave želje.
Zdravlje: Pad energije.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Imat ćete zadovoljavajuću poslovnu situaciju, sve će biti usmjereno kvalitetnom i profesionalnom izvršavanju obaveza.
Ljubav: Morate malo analizirati neke situacije iz prethodnog razdoblja kako biste stvari postavili na svoje mjesto.
Zdravlje: Fizički umor.

Škorpion

Posao: Neka vam ne bude žao rada i truda koji ste uložili u ostvarenje svojih ciljeva, iako svijetu neće doći kraj ako neke svoje profesionalne obveze odgodite za sljedeći dan.
Ljubav: Ovog ponedjeljka nema značajnijih valova na vašem ljubavnom moru.
Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Strijelac

Posao: Pokušajte raditi jednu po jednu stvar i nemojte se fizički preopterećivati, jer će kašnjenje biti manje štetno od bilo kojeg drugog propusta.
Ljubav: Morate biti oprezni i odmjereni u komunikaciji s partnerom kako ne biste stvarali napetost bez pravog razloga.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Možete očekivati ​​da ćete uspjeti u svojim namjerama na polju poslovnih aktivnosti, a mogu vam se otvoriti i iznenadne prilike za suradnju s inozemstvom.
Ljubav: Slobodni Jarci, uživate u pozitivnoj i ohrabrujućoj energiji koju jedna osoba budi u vama.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Vodenjak

Posao: Ovo nije osobito povoljan dan za osobe u znaku Vodenjaka da samostalno rade. Koliko god je to moguće, pokušajte se uklopiti u postojeće poslovne okvire.
Ljubav: Što se ljubavnog polja tiče, imat ćete sasvim solidne uvjete da ugodno iznenadite, primjerice prigodnim poklonom, dragu osobu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Početak radnog tjedna za tipične Ribe obilježit će smišljanje planova za velike promjene koje se već naziru na poslovnom horizontu.
Ljubav: U ovoj sferi života također su potrebni barem okvirni planovi, inače vas današnja ljubavna događanja mogu potpuno izbaciti iz realnog toka.
Zdravlje: Pad imuniteta.