Ciganski horoskop za ožujak kaže da će ovaj mjesec donijeti značajne promjene za svaki znak Zodijaka. Ovaj horoskop temelji se na tradicionalnom ciganskom horoskopu koji se fokusira na duhovnu i intuitivnu komunikaciju s kozmičkim energijama. Čitajte dalje i saznajte što vas očekuje u mjesecu ožujku!

Ovan

ISTINA - BOLEST - DAR

Ljubav

Ima puno dobrih i lijepih stvari u vašim emotivnim vezama, no očito je da ste vi i vaš partner trenutno u razdoblju kada vaše veze s vremena na vrijeme dolaze na preispitivanje. Čini se da i vi i vaša voljena osoba povremeno imate svoje trenutke udaljavanja, povlačenja, da ima nekih 'padova' i statike. Ono što biste po ovom pitanju mogli učiniti je da zajedničke trenutke iskoristite za opuštanje, uživanje, ljubav, a ako ste u prilici - puno bi vam pomoglo da otputujete negdje zajedno barem na par dana na kraju putovanja. mjesec. Ako ste slobodni, moguć je neplanirani susret s bivšim emotivnim partnerom. Nakratko ćete se 'vratiti' u prošlost i uživati ​​u ovom kontaktu. Također, tijekom spoja ili nekog društvenog okupljanja, novo poznanstvo stoji na kraju mjeseca.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Posao

Bit ćete vrlo posvećeni poslovnom segmentu, možda zato što prepoznajete da je pravi trenutak za značajan pomak. Iako ćete općenito imati korektne odnose s kolegama, od sredine mjeseca moguće su manje nesuglasice s njima. Od početka druge dekade ulazite u zahtjevnije razdoblje, kada također možete postići uspjeh, ali uz puno truda. Najprofitabilnija vam je treća dekada ožujka, a najbolje će proći oni koji surađuju s inozemstvom.

Zdravlje

Krvne žile bit će slaba točka kod pripadnika starije generacije. Provjerite razinu kolesterola u krvi. Mlađa populacija Ovnova trebala bi se više kretati i smanjiti konzumaciju slatkiša.

Bik

SVADBA – SREĆA – NESREĆA

Ljubav

Ako ste zauzeti, pred vama je vrlo kompliciran i izazovan mjesec. Odnos s voljenom osobom često će biti promjenjiv, ponekad obojen strastima i emocijama, ponekad će zajednički trenuci biti ispunjeni svađama i napetostima. Pogotovo je treća dekada mjeseca pod pritiskom, stoga u ovom razdoblju pokušajte poboljšati komunikaciju s partnerom i nemojte 'pasti u vatru' zbog nekih njegovih nepromišljenih postupaka. Pustit ćete voljenu osobu da flertuje, ali ni vi nećete biti potpuno 'čisti' po tom pitanju... Ako ste sami, budite aktivni i društveni jer možete ostvariti zanimljive kontakte kroz izlaske, neka slavlja. Vrlo ste senzualni i strastveni tijekom ovog mjeseca, pa nećete bježati od bilo kakvih ležernih priča koje bi se mogle otvoriti pred vama, pogotovo s početka druge dekade.

Bik
Shutterstock 

Posao

Zaista puno očekujete od nekih dogovora i suradnji koje su započete u proteklom razdoblju. Vaši partnerski odnosi bit će stabilni, ali nemojte se previše opuštati po tom pitanju. Naime, tijekom ožujka neke suradnje mogu doći na red, a svakako će vam razdoblje treće dekade donijeti nagle promjene, a u nekim slučajevima i neočekivane situacije, trvenja i pogoršanje odnosa. Mudre odluke i promišljeni postupci spriječit će nastanak veće štete.

Zdravlje

Vodite računa o zdravoj i pravilnoj prehrani. Kod nekih od vas stres može dovesti do pada imuniteta i veće osjetljivosti na prehlade i viroze.

Blizanci

PISMO - UDOVICA - PUTOVANJE

Ljubav

S emotivnim partnerom potrudite se razviti korektnu i otvorenu komunikaciju, jer će vam to itekako trebati, budući da će vaša veza tijekom ožujka biti na dosta klimavim nogama. To može biti zbog nedostatka vremena za voljenu osobu, zbog neke zaokupljenosti osobnim interesima, ali i zbog toga što će se partner 'uloviti' nekog vašeg dopisivanja s bivšim partnerom ili s nekim koga dugo poznajete . Pokušajte biti iskreni prema sebi i drugoj strani – uložite više vremena i truda u svoju vezu i pokušajte je ojačati, a ne oslabiti. Ako ste slobodni, možete ući u seksualni kontakt s nekim od bivših ljubavnika, što će realno trajati kratko, ali će vam sigurno donijeti zanimljive trenutke i uživanje. Slobodnima se općenito otvaraju prilike za više novih poznanstava i flerta, ali za sada ništa od toga neće ići u nekom ozbiljnijem smjeru.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Posao

Iako će vaši poslovni projekti doživjeti neku vrstu zastoja tijekom druge dekade ožujka, bit ćete prilično zadovoljni konačnim rezultatima. Najbolje će proći oni koji rade sa strancima, jer ćete imati više poslovnih putovanja, što će se pokazati prilično isplativim. Uglavnom, pred vama je solidan mjesec, s velikom inicijativom s vaše strane, brojnim kontaktima i prilikama za pokretanje nekih važnih priča. Novac će vam dolaziti sa više strana.

Zdravlje

Kod mlađe populacije Blizanaca svi zdravstveni problemi uglavnom će biti prolazne prirode. Starije osobe trebaju obratiti pozornost na kronične tegobe, ali i na pluća i bronhije.

Rak

LOPOV – BOLEST – PISMO

Ljubav

Svakodnevna komunikacija s emotivnim partnerom neće biti onako kako biste htjeli jer se vidi da niste zadovoljni stanjem u vezi. Ipak, pokušat ćete oživjeti svoju vezu, što će se pokazati kao velika stvar tijekom prve dvije dekade ožujka. Moguće je da ćete se vi i voljena osoba nekako mimoići ili nećete imati dovoljno vremena da se posvetite vezi. Tek od početka trećeg dijela mjeseca ulazite u življu fazu, kada će se pokrenuti pitanja na kojima ste do sada 'držali kočnicu'. Osjetit ćete veliko olakšanje i oslobađanje od pritiska. Dragi slobodni Rakovi - u prve dvije dekade mjeseca malo je vjerojatno da će vam naletjeti netko kvalitetan za ljubav i vezu... pa je najbolje da se u tom razdoblju okrenete sebi.
Treća dekada mjeseca već je potpuno drugačija, bit ćete aktivniji, društveniji, bit će više pravih prilika. Ne srljajte u vezu, dobro upoznajte potencijalnog partnera, piše Stil

Rak.jpg
Shutterstock 

Posao

U vašem poslovnom okruženju vlada velika neizvjesnost. Imate osjećaj da nemate prave informacije ili da se neke stvari i poslovi odvijaju izvan vašeg vidokruga, iza zatvorenih vrata. Ne uzimajte sve informacije zdravo za gotovo, pogotovo tijekom prvog dijela ožujka. U tom razdoblju ne započinjite nove suradnje jer će biti nepouzdane i nesigurne. Već drugi dio mjeseca donosi puno kvalitetniju ponudu i bolje odnose s poslovnim partnerima i kolegama.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka oscilirajući imunitet i mogućnost češćih prehlada, ali i aktivacije kroničnih tegoba. Kod mlađih osoba to će se odraziti na promjenjivo psihičko stanje u prvom dijelu mjeseca.

Lav

RADOST - DIJETE - PORUKA

Ljubav

Nakon svojevrsne stagnacije koja je bila očita tijekom veljače, dolazi do velikih promjena u partnerskim odnosima sa zauzetim Lavovima. Očito je da je pozitivna energija u vašem odnosu sve jača, da ste sve češće suočeni i da zajednički trenuci teku kroz opuštanje i uživanje.

Iskoristite ovo razdoblje da s partnerom raspravite neka važna pitanja. Neki od vas intenzivno će razmišljati i o planiranju trudnoće. Ako ste slobodni, bit ćete vrlo društveni, često ćete se družiti i izlaziti te tako otvarati nove prilike za upoznavanje zanimljivih ljudi. Druga dekada mjeseca posebno vam je zanimljiva jer tada imate najveće šanse za početak veze koja će, barem u početku, biti lepršava i pomalo ležerna. Ipak, to ne znači da se s vremenom ne može pretvoriti u pravu priču.

Lav horoskop.jpg
Shutterstock 

Posao

Veliki angažman i fokus na poslovni segment tijekom mjeseca ožujka svakako će se Lavovima isplatiti. Pred vama je jako dobar mjesec u kojem ćete imati više prilika za izbijanje u prvi plan, za komunikaciju s vama važnim kolegama i za pokretanje novih poslova. Neke promjene u poslovnom okruženju bit će vrlo aktualne od početka druge dekade, ali ne biste trebali biti zabrinuti za svoje pozicije. Krajem mjeseca dobivate informacije o novom poslu ili unapređenju.

Zdravlje

U ovom periodu prati vas dosta dobra energija. Pazite samo da vam neka blaža prehlada ne preraste u bronhitis, jer pluća su vam trenutno najslabija točka.

Djevica

SMRT - LJUBOMORA - ISTINA

Ljubav

Budite otvoreni i iskreni sa svojom voljenom osobom cijelo vrijeme tijekom mjeseca ožujka. Naime, vidi se da će se kroz vaš odnos često provlačiti ljubomora i sumnjičavost, što je posebno naglašeno u prvoj polovici ovog razdoblja. Ako niste zadovoljni odnosom s partnerom, potrudite se to ispraviti, nemojte se skrenuti u neki flert. Istina je da će za vas biti izazova, ali možete ih savladati i podići kvalitetu vašeg odnosa. Slobodni pripadnici znaka mogu uploviti u vezu s bivšim partnerom, koji je trenutno zauzet. Jednostavno, teško ćete se oduprijeti privlačnoj sili koja vas vuče prema ovoj osobi i poželjet ćete evocirati uspomene i oživjeti strast koja vas je nekada spajala. Ako budete zazirali od ovakvog tipa veze, morat ćete pričekati treću dekadu ožujka, jer tek tada ćete moći ostvariti neki zanimljiv kontakt koji ima budućnost.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Posao

Bit ćete vrlo fokusirani na poslovni segment, ali ne očekujte da će se putevi i rješenja lako otvoriti pred vama. Štoviše, prva dekada ožujka pokazuje se kroz velike poteškoće i blokade, a samo upornošću i trudom moći ćete to prevladati. Iako će se poteškoće u profesionalnom životu nastaviti i tijekom druge dekade, to će više ići kroz odnose u kolegijalnom okruženju i s kolegama, nego što će utjecati na kvalitetu posla koji obavljate. Zato je zadnja dekada mjeseca izuzetno dobra za sve što želite započeti. Nekima od vas otvorit će se nove poslovne prilike i novi poslovi.

Zdravlje

Djevice će biti vrlo osjetljive i krhke tijekom prve polovice mjeseca. Promijenite neke životne navike, posvetite se više sebi. Stariji mogu imati problema s kralježnicom.

Vaga

NOVAC - UDOVICA - SLUŽBENIK

Ljubav

Definitivno ćete najviše biti usmjereni na osobne interese koji će se tijekom ovog mjeseca svesti na poslovni, a posebno financijski segment. Ostat će malo vremena za voljenu osobu, pa ne čudi da ćete kad-tad ući u fazu kada će susreti postati rjeđi, kao i komunikacija. Teško da ćete sada uspjeti održati ravnotežu između privatnog i poslovnog segmenta, ali možete barem pokušati. Ako ste slobodni, najviše emotivnih prilika ide kroz poslovni segment, što nije ni čudo, s obzirom na to da tamo provodite najviše vremena i time ste potpuno okupirani. Doduše, neki će pripadnici ovog znaka tijekom druge dekade ožujka obnoviti kontakt s bivšim emotivnim partnerom. Ovo će vjerojatno biti samo kratki podsjetnik na staru ljubav i teško da će se ponovno pretvoriti u vezu.

Horoskop Vaga
Shutterstock 

Posao

Koliko god se stvari u poslovnom segmentu odvijaju po nekim ustaljenim shemama, vidi se da je vaše nezadovoljstvo prisutno. Moguće je da osjećate da ste preopterećeni obavezama i da financije to ne prate na pravi način ili jednostavno niste zadovoljni tempom događaja jer ste očekivali da ćete napredovati puno brže. Što god bilo, trenutno se morate prilagoditi okolnostima i čekati pravi trenutak za djelovanje, za koje ne bih rekao da će se otvoriti tijekom ožujka. Do tada gradite svoje pozicije postupno i ne odustajte od ciljeva koje ste si postavili.

Zdravlje

Budite odgovorni prema svom tijelu, vodite računa o prehrani, prakticirajte zdrave životne navike i sve će u segmentu zdravlja funkcionirati kako treba.

Škorpion

PUTOVANJE - UDOVAC - PISMO

Ljubav

Neka propitivanja u vašim emotivnim odnosima započela su prethodnih mjeseci, a sada će se samo nastaviti. Vi i voljena osoba trebali biste konačno podvući crtu, ozbiljno porazgovarati i vidjeti je li moguće riješiti probleme na obostrano zadovoljstvo. Tijekom ožujka postoje i više nego dobre prilike za to, pa bi bilo jako lijepo da ih iskoristite. Svaki problem koji sada pometete pod tepih i zanemarite sigurno će se ponovno pojaviti u nadolazećim mjesecima. Za slobodne Škorpione nema pravih ljubavnih prilika. Nešto odmah počne pa stane. Situacija će biti vrlo slična tijekom ovog mjeseca i ne bih rekao da ćete moći biti zadovoljni krajnjim rezultatom. Uglavnom će se sve svesti na prolazne kontakte koji vam ne donose stabilnost i mir.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Posao

Morate se fokusirati na prioritete i na ono što vam je najvažnije u poslovnom segmentu. Ne širite se na sto strana odjednom i ne započinjite nove projekte ako niste završili stare. U odnosu s poslovnim partnerima, ali i kolegama i šefovima morat ćete biti prilagodljivi i spremni na kompromise jer ćete jedino tako uspjeti održati zadovoljavajuću razinu komunikacije i odnosa. Za neke od vas otvorit će se mogućnost napredovanja, ali vjerojatno ne ono čemu se potajno nadate...

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka bit će solidnog zdravlja i jedino na što biste trebali obratiti pažnju je potreba za kretanjem i rekreacijom. Starijim Škorpionima slaba će točka biti leđa...

Strijelac

DAR – SVEĆENIK – NOVAC

Ljubav

Ako su vam emocionalne veze stabilne, tijekom ožujka će se samo poboljšati i očito je da vas dvoje možete izgraditi jaku vezu koja može trajati dugo. Ako je u proteklom periodu bilo problema u odnosima s partnerom, vrijeme je da sjednete i razmislite što dalje. Čini se da postoje prilično dobre šanse da se oporavite kao par, pa ih svakako iskoristite, pogotovo druga i treća dekada ožujka koje mogu donijeti preporod u vašoj vezi. Ako ste slobodni, nove emotivne prilike dolaze kroz poslovni segment, ali i kroz izlaske, društveni život i slavlja. Osoba koju upoznate od samog početka će vam se 'uvući pod kožu' i to može postati jedna lijepa i stabilna ljubavna priča. Ako se još nemate namjeru skrasiti, uživat ćete u neobaveznim i lakim kontaktima.

Strijelac.jpg
Shutterstock 

Posao

Mjesec ožujak nudi vam prilike za početak nove poslovne faze. Sigurno ulazite u bolje razdoblje pa pokušajte dati svoj maksimum i prilike koje vam se otvaraju izgurati do kraja. Neki od vas će biti unaprijeđeni, drugima će biti ponuđen bolji posao, što je posebno aktualno tijekom druge dekade ožujka. Imat ćete podršku utjecajnih ljudi i autoriteta. Neki od vas pokrenut će i poslovne priče vezane uz inozemstvo. Neusporedivo bolja financijska situacija povećat će vaše samopouzdanje. Cijelo ovo razdoblje imate šanse za dobru zaradu, no treća dekada ožujka vam je najprofitabilnija.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogli bi provjeriti krvnu sliku, posebice šećer i kolesterol. Kod mlađih osoba – svakako je potrebna veća tjelesna aktivnost.

Jarac

NEŠTO NOVCA - RADOST - LJUBOMORA

Ljubav

I vi i vaš partner znate povremeno reći ono što zapravo ne mislite, pogotovo ako se kod jednog od vas probudi sumnja i ljubomora. Trebali biste odmjeriti svoje riječi, oboje, i pokušati komunicirati bolje. Druga dekada ožujka posebno je pogodna za vas dvoje, kada ćete i vi i voljena osoba biti emotivniji i nježniji, a strasti među vama mogu se pojačati. Usamljenim Jarcima itekako treba nova emotivna priča, jer im je dosta pokušaja i kontakata koji samo dobro počnu, ali brzo završe i ostave vam gorak okus u ustima. Možete pokušati obnoviti kontakt s bivšim emotivnim partnerom, ali teško da će vam to donijeti stabilnost i zadovoljstvo. Neki od vas će se upustiti u povremene kontakte, moguće s ljudima koji su zauzeti. Ako si želite dati pravu priliku, pričekajte drugu dekadu ožujka, koja je jedina povoljna za ljubav.

Jarac.jpg
Shutterstock 

Posao

Morate se prilagoditi poslovnim partnerima koji u ovom razdoblju od vas zahtijevaju veliku posvećenost zajedničkoj suradnji, ali i prilagodljivost jer žele unijeti neke promjene u postojeće dogovore. Iako općenito niste zadovoljni svojim trenutnim položajem, nećete požaliti truda i angažmana da poboljšate situaciju koliko god možete. Odnosi u kolegijalnom okruženju problematični su tijekom cijelog mjeseca, a posebno u trećoj dekadi. Možda ćete čuti tračeve od onih s kojima radite, što će utjecati na vas, jer ste se trudili uvijek biti korektni prema njima. Druga dekada je najpovoljnija za novac.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka suočavaju se samo s prolaznim tegobama, dok bi starija generacija trebala više pažnje posvetiti zdravstvenom segmentu. Problemi s probavom, ali i lumbalnim dijelom kralježnice.

Vodenjak

NEŠTO NOVCA - RADOST - DAR

Ljubav

Zaposleni Vodenjaci bi tijekom prve dekade mogli imati manjih problema u komunikaciji s voljenom osobom, najvjerojatnije zbog zaokupljenosti poslovnim segmentom. Srećom, sve će završiti samo na povremenim, manjim problemima, koji nikako neće utjecati na kvalitetu vašeg odnosa. Ostatak ovog mjeseca je više nego dobar, a neki od parova koji su duže u vezi mogli bi početi razmišljati o ozbiljnijim koracima. Što se tiče onih slobodnih – možda sam početak ožujka neće biti ništa posebno u ljubavnom smislu, ali su zato druga i treća dekada idealne za zabavu i uživanje, ali i za nova poznanstva i flert. Imat ćete više prilika pokrenuti jaču emotivnu priču, ali nisam siguran koliko ste sada ozbiljni.

vodenjak
Shutterstock 

Posao

Početak mjeseca donosi vam veliki broj obaveza i ubrzan ritam događanja u poslovnom segmentu. Malo ćete teško ostvariti sve što ste zacrtali, ali uz trud i upornost uspjet ćete se izvući iz ove kratkotrajne krize. Ostatak mjeseca donosi vam vidno bolje raspoloženje i korektne odnose s poslovnim partnerima i kolegama. Neki od vas će imati priliku promijeniti posao i preseliti se na bolje radno mjesto. Financijski, ožujak vam je isplativ i trebali biste iskoristiti ovaj veći novčani tok od očekivanog za pokrivanje nekih nagomilanih obveza.

Zdravlje

U prvoj polovici mjeseca bit ćete u blagom padu energije, ali ovdje se situacija brzo popravlja. Međutim, stariji Vodenjaci mogli bi provjeriti svoju krvnu sliku.

Riba

NESREĆA - ISTINA - PISMO

Ljubav

Prvi dio mjeseca zaposlenim će Ribama donijeti izazovne situacije s voljenom osobom. Bit ćete ljubomorniji nego inače i činit će vam se da vam partner ne poklanja dovoljno pažnje, već da je ona usmjerena prema nekom drugom. Srećom, bit će lako riješiti ovaj problem i ubrzo ćete se uvjeriti da su vaše sumnje bile neutemeljene. Uz obostranu otvorenost i iskrenu komunikaciju doći ćete do potrebnog mira i stabilnosti.

Izbjegavajte stvarati nemir fokusiranjem na nevažne stvari i ne reagirajte burno na svaku sitnicu. Ako ste slobodni, sam početak mjeseca mogao bi donijeti snažan emotivni i seksualni poticaj. Protrest će vas strast kakvu dugo niste osjetili, a jedino što vam mogu preporučiti je da odvojite vrijeme i pustite da se ova priča polako razvija... ako namjeravate postati ozbiljna.

Riba horoskop
Shutterstock 

Posao

Već u prvoj dekadi ožujka dogodit će se velike promjene na poslovnom planu, koje će nekima od vas donijeti konačni početak puta prema boljem radnom mjestu ili ostvarenju zacrtanih ciljeva. I ostatak mjeseca vam obećava dobre stvari, pa se potrudite realizirati prilike koje se ukažu, što će biti lakše nego inače, s obzirom da ćete imati podršku autoriteta ili utjecajnih ljudi. Trebali biste poboljšati odnose s kolegama, jer će vam njihova pomoć trebati u trećoj dekadi mjeseca, kada će biti više posla i obaveza nego inače. U financijskom segmentu – prilično solidna situacija.

Zdravlje

Promjene vremena nepovoljno će utjecati na kronične bolesnike, a kod mlađih Riba moguća je nesanica, oscilacije krvnog tlaka i nervoza.