Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima pa je potrebno smanjiti impulzivnost i ako je moguće razgovor sa suradnicima svesti na minimum jer možete reći nešto i što ne biste trebali.

Ljubav: Slobodni Ovnovi uživajte u druženju, izlascima, a možda naletite i na staru simpatiju.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, bubrega.

Bik

Posao: Relativno male prepreke na poslovnom polju Bikovima danas mogu izgledati bar duplo veće. Nametnite sebe, svoj način organizacije, i gurajte naprijed, isplatit će vam se.

Ljubav: Neka pitanja od ranije mogu ponovo izaći na dnevni red, svoje primjedbe zadržite trenutačno za sebe.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Blizanci

Posao: Umjesto da se bavite pričom koja ionako ne daje rezultate, poradite na tome da završite obaveze koje niste priveli kraju, nemojte da vas drugi opominju.

Ljubav: Da ne biste proširili problem i neugodne odnose s voljenom osobom, vaš je zadatak krenuti s rješavanjem onih situacija koje su vam donosile loše trenutke. 

Zdravlje: Potrebno je napraviti balans između odmora i obaveza.

Rak

Posao: Bit ćete u prvom planu pa iskoristite ovaj period da maksimalno pokažete svoje kvalitete, znanja i iznad svega profesionalizam.

Ljubav: Ako nešto škripi u vašim partnerskim odnosima, oboje snosite krivicu. Pokušajte riješiti strpljivo i s kompromisom. 

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa suradnicima, napora i energije bit će vam potrebno danas kako biste uspjeli da bar dio zamišljenog realizirate na način koji vi želite. Ni odnos s nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava s osobama koje su po poziciji iznad vas.

Ljubav: Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom pa se neke lijepe situacije u najavi mogu pretvoriti u razloge za sumnju.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Djevica

Posao: Iako za Djevice danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na papirologiju i zaostale obaveze.

Ljubav: Preko poslovnog segmenta možete očekivati zanimljivu komunikaciju s novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Moguće probleme s trbuhom, piše Astroputnik

Vaga

Posao: Nećete se razumjeti na pravi način niti s kolegama, niti sa suradnicima, a odnos s nadređenima može biti distanciran. Bolje je što manje pričati, a više raditi.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas bijes i impulzivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.

Zdravlje: Osjetljivost kože, nepokrivenih dijelova tijela.

Škorpion

Posao: Neke situacije će se zakomplicirati, što vam naravno neće odgovarati i zbog čega ćete biti ljuti i nervozni i teško će biti surađivati s vama. 

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke velike ljubavne planove i konkretne akcije. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Posvetite se zdravoj prehrani i umjerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strijelac

Posao: Naizgled miran radni dan može se okrenuti naglavačke zbog problema u dogovorima ili s papirologijom, a mogući su i problemi tehničke prirode.

Ljubav: Evidentno je da ni vi ni partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete napraviti.

Zdravlje: Stres, napetost.

Jarac

Posao: Nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje Jarčeve. Stanje u okruženju bit će stabilno, a vi ćete tekuće obveze odrađivati krajnje profesionalno.

Ljubav: Ako ste zbog nekih osobnih problema zabrinuti, trudite se da to ne utječe na komunikaciju i bliskost s vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe izazvane alergijama.

Vodenjak

Posao: Prilike vam neće dozvoljavati da napravite plan i imate rutinu, da organizirate sebe na bolji način. Zbog svega toga će postojati napetost, žurba, pa čak i mogućnost kratkotrajnih, ali burnih trenutaka. 

Ljubav: Nema naznaka nekih značajnijih promjena na vašem ljubavnom polju, možda ste se malo distancirali, ali nema razloga za brigu ako ste shvatili što vas to koči.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Bez bitnijih promjena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i potrudite se da ne zaostajete previše s tekućim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, postoji nervoza i posesivnost s obje strane i to će rasti još više ako jedna strana ne spusti loptu.

Zdravlje: Mogući problemi s krvnim tlakom.