Ovan

Posao: Nema potrebe za žurbom, ali je važno kontrolirati suradnike koji su direktno povezani s financijama. Provjerite najvažnije dokumente nekoliko puta, a ako je neophodno, potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Opuštena atmosfera i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspješan potez prema novoj simpatiji.

Zdravlje: Odgovarala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Pokušajte ne donositi ishitrene odluke danas, pozabavite se tekućim obavezama kojih inače imate napretek.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi vam preokupirati pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi suradnici ili neka obuka.

Ljubav: Razveselite dragu osobu nekim lijepim poklonom, izlaskom, budite veseli i šarmantni, ugađajte jedno drugom.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik

Rak

Posao: Slušajte svoju intuiciju danas. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete posvećeni i dosljedni.

Ljubav: Ma koliko pokušavali izbjeći neke teme i razgovore, oni će vam se opet nametati s druge strane i zahtijevati jasne odgovore.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Imate dovoljno povoljnih predispozicija za uspjeh u svojim namjerama, ako niste postavili previše visoke ciljeve.

Ljubav: Moguće upoznavanje sasvim nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu. Na vama je samo da se prepustite i uživate.

Zdravlje: Moguća osjetljivost grla.

Djevica

Posao: Vi ćete doći u prvi plan kada je posao u pitanju, ali ako vam to nije najbitnije, bilo bi se dobro danas malo povući jer vas nadređeni mogu sabotirati.

Ljubav: Ponašanje partnera moglo bi vas iznenaditi neugodno, strpljivo pokušajte saznati o čemu je riječ.

Zdravlje: Kronične tegobe.

Vaga

Posao: Iako vam danas okolnosti mogu biti komplicirane, uporni ste da ostvarite poslovni uspjeh.

Ljubav: Izlazite, očekuju vas ugodni i romantični trenuci i trebali biste uživati i maksimalno se posvetiti traženju novog partnera.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpion

Posao: Potrudite se neke dogovore od ranije okončati na najbolji mogući način, i tako stavite točku na kraj jednog dosta uspješnog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Ovaj dan donosi potencijalna lijepa poznanstva u najavi, pa eto prilike da se opustite i uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Potrudite se maksimalno fokusirati, jer biste se mogli naći u situaciji da jedno mislite, drugo pričate, a sasvim deveto radite.

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu je promjenjivo raspoloženje, potrudite se da s vaše strane sve bude korektno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Pozabavite se aktualnim obavezama i budite strpljivi, bit će još prilika da se dokažete. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne.

Ljubav: Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim bespotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. Odgovarao bi vam neki zajednički izlazak.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Vodenjak

Posao: Moguće su inovacije u procesu rada i bit ćete maksimalno uključeni u sve, što će vas i mentalno i fizički iscrpiti, ali ćete uspjeti sve završiti.

Ljubav: Vrlo lijep dan je da se posvetite nekim zajedničkim aktivnostima i planovima vezanim za uređenje životnog prostora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Pokušajte usuglasiti očekivanja i mogućnosti, i pripazite da ne napravite propuste u razmjeni informacija.

Ljubav: Nema razloga za strah od direktnog i konkretnog razgovora s dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite bitne odluke.

Zdravlje: Psihofizički umor.