Ovan

Posao: Na početku novog radnog tjedna tipični predstavnici Ovnova mogli bi imati povećan broj obaveza, a nešto niži nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno što racionalnije trošiti.

Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Ipak, ne pokrećite bitne teme i ozbiljne razgovore.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Sve poslovne aktivnosti mogu biti usporene i realizirane u nešto težim okolnostima, što neće biti prvi put. Svojom odlučnošću i upornošću sve se da završiti.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za krupne planove i velike izazove. Pozabavite se prvenstveno postojećim stanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Posao: Početak tjedna trebao bi proteći uglavnom u razmatranju više različitih ideja za nove profesionalne projekte. Mogući su i zastoji.

Ljubav: Veći dio dana donosi ne baš povoljnu klimu za događanja u sferi ljubavi, naročito ako niste odredili prioritete i uspjeli se fokusirate na najvažniji cilj.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Rak

Posao: Tijekom ovog ponedjeljka, Rakovi bi mogli osjećati izvjesne padove energije. Zato je veoma važno ne žuriti.

Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa danas možete očekivati nekoliko manjih neugodnosti, ali najvjerojatnije ništa bitno što bi moglo ugroziti postojeće odnose.

Zdravlje: Mogući problemi s probavnim sustavom. 

Lav

Posao: Možda malo sporije nego što su navikli, Lavovi bi trebali uspješno privesti kraju sve zacrtane poslovne ciljeve. Energija i motivacija neće biti sporni.

Ljubav: Ako ne ide kako ste zamislili, udahnite duboko i barem malo pričekajte. 

Zdravlje: Mogući problemi s kralježnicom. 

Bubrezi, bol.jpg
Shutterstock 

Djevica

Posao: Realni, jasni stavovi i efikasan način realizacije osnovnih zadataka, čine veoma dobru osnovu da Djevice započnu novi radni  tjedan na zadovoljavajući način.

Ljubav: Promjenjiva atmosfera na vašem ljubavnom horizontu upozorava vas da budete staloženi prije svega, i da ne srljate s donošenjem važnih zaključaka.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Ovo nije loš radni dan za većinu koji već imaju isplanirane profesionalne obaveze. Nije poželjno inzistirati na novim idejama, bit će prilike.

Ljubav: Dan bez nekih posebnih problema s vaše strane što se ljubavi tiče. Nije preporučljivo neko ozbiljnije angažiranje. 

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa zubima.

Škorpion

Posao: Početak novog radnog tjedna ne donosi bitno drugačiju poslovnu klimu. Obaveza će biti na pretek to je sigurno, a vi krenite od onih najzahtjevnijih.

Ljubav: Promjenjive okolnosti u sferi ljubavi ukazuju da nije poželjno forsiranje ozbiljnijih razgovora. Pričekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strijelac

Posao: Solidne okolnosti trebale bi pratiti Strijelce tijekom današnjih profesionalnih aktivnosti, pa se ne očekuju neke ozbiljnije prepreke osim možda pojačanog obima posla.

Ljubav: Nisu baš najpovoljniji astrološki aspekti u sferi ljubavi, pa najvjerojatnije i neće zadovoljiti vaše, nešto veće prohtjeve za konkretnijim angažiranjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Odličan radni dan da većina na profesionalnom planu postavi stabilnu osnovu i napravi dobru pripremu za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Ovaj dan bi mogli posvetiti dragoj osobi i razgovoru o važnim pitanjima koja zahtijevaju nešto jasnije odgovore.

Zdravlje: Osjetljivost grla, moguća prehlada.

Vodenjak

Posao: Planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje dio toga podijelite s još nekim bliskim. 

Ljubav: Budite opušteni i u svom fazonu, nema razloga da zbog bilo čega žurite, posebno ne kada su u pitanju nova poznanstva.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe očekuje jedan naporan dan na početku tjedna. Vi ćete pokušavati na svaki način izbjeći tenziju i rasprave, ali kao da će to jako teško ići zbog prenapete atmosfere u društvu. 

Ljubav: Po svemu sudeći vrlo lijep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je riječ o zajedničkim aktivnostima s dragom osobom, ili namjeravate osvajati nečije srce. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.