Konjunkcija Jupitera i Urana vrlo je rijetka astrološka pojava, a ove se godine prvi put nakon 1941. godine dogodila u znaku Bika. Ovi se planeti spoje u prosjeku jednom svakih 14 godina, ali u Biku se neće ponovno spojiti sve do 2107.; jasno je da se sprema veliki i netipičan događaj.

Astrolozi ističu da spomenuti fenomen donosi vrlo intenzivnu, rijetku energiju, te da će naredni dani biti najintenzivniji u astrološkom kalendaru 2024. godine.

Horoskop
Shutterstock 

Ova planetarna konjunkcija utječe na horoskop svih znakova Zodijaka i svatko će osjetiti njezine učinke na različite načine. Kako to biva u znaku Bika, najviše će biti istaknute teme ljubavi, odnosa, ljepote, umjetnosti i inspiracije.

Iako će svi horoskopski znakovi osjetiti posljedice ovog trenutka, četiri znaka će doživjeti velike i burne promjene u životu i ljubavi te u poimanju i doživljavanju sebe. Konjunkcija Jupiter-Uran uzdrmat će stvari za Bika, Lava, Škorpiona i Jarca!

BIK

Stižu vam velike promjene! Ova konjunkcija dolazi u vašu 1. kuću identiteta i sebe. Možda već dugo radite na sebi i svom izražavanju, a ovo bi razdoblje moglo donijeti prekretnicu u načinu na koji ćete svijetu pokazati svoju individualnost.

Bik.jpg
Shutterstock 

Iako naginjete zoni komfora, sada ćete nastojati više riskirati i učiniti značajnije pomake po pitanju svog izgleda i ponašanja u društvu. Radikalno mijenjate sebe i vrijeme je da napravite show! Napokon ćete shvatiti kako biti autentičan i što vas čini pravim.

LAV

Ova konjunkcija dolazi u vašoj 10. kući karijere i javnog imidža, pa je najbolje da se pripremite za velike promjene na ovom planu. Možda ćete iznenada promijeniti karijeru ili barem to željeti, ili će vas možda prihvaćanje novih prilika i prilika odvesti neočekivanim putem.

Lav.jpg
Shutterstock 

Također, svi oni Lavovi koji se predstavljaju kao nešto u čemu se nikako ne bi mogli naći u opasnosti – slika o sebi koju projiciraju u javnost će eksplodirati i istina će izaći na vidjelo. Stoga je bolje naučiti biti autentičan i dopustiti sebi da budete dovoljni takvi kakvi jeste, unatoč potencijalnom ispitivanju ili kritici drugih. Lekcija koju morate naučiti je ustrajati pod pritiskom.

ŠKORPION

Vaši se odnosi mijenjaju na načine koje još ne možete u potpunosti vidjeti. Ova konjunkcija stiže u 7. kuću partnerstva i iako promjene mogu biti neočekivane i turbulentne, učinit će vaš životni put ispunjenijim. Ova će konjunkcija uzdrmati temelje svega u što vjerujete kako biste mogli vidjeti stvari onakvima kakve stvarno jesu.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Odnosi koje ste izgradili na povjerenju, komunikaciji i suosjećanju su oni koji će trajati, ali je sigurno da će se neki odnosi raspasti – to su oni u kojima te vrijednosti ne vladaju. Međutim, morate shvatiti da nekim vezama nije suđeno da traju i morate znati kad ih pustiti kako biste se pripremili za one prave i napravili mjesta za njih.

JARAC

Ova konjunkcija se odvija u vašoj 5. kući romantike i kreativnosti, što znači da ćete imati puno sreće na emotivnom planu; lijepi sastanci i spojevi. Vaš će se emotivni život neočekivano zahuktati, pogotovo ako ste spremni riskirati i nekome dati svoje povjerenje. Moguće je da ćete sami sebe iznenaditi i upustiti se u neke veze za koje prije niste bili spremni.

Jarac.jpg
Shutterstock 

Eksperimentiranje s novim idejama u ljubavi i drugačiji kriteriji pri odabiru partnera mogu vam donijeti napredak i na tako nešto se isplati osloniti. Možda ćete shvatiti da ono što ste u početku mislili da će vam donijeti radost nije ono što ste željeli, pa je vrijeme da budete iskreni prema sebi i priznate što vam je potrebno. Dolazi razigrano i romantično razdoblje, stoga se nemojte suzdržavati!