Britanska kraljevska obitelj trenutno prolazi zaista težak period, budući da čak dvoje njenih članova boluje od raka, a zbog bolesti kralja Charlesa u pitanje je dovedena i budućnost monarhije.

S obzirom na to da ni Charles ni njegova snaha Kate Middleton nisu otkrili detalje svoje bolesti, ne čudi da su svijet obišla nagađanja, pa i bizarne teorije zavjere.

Mnoge obožavatelje kraljevske obitelji zabrinula je tako bizarna objava o točnom datumu smrti kralja Charlesa, što vjerojatno ne bi toliko odjeknulo da u istoj objavi, koja je osvanula u srpnju 2022., navedeno da će kraljica Elizabeta preminuti 8. rujna te godine što se pokazalo točnim.

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Spominjalo se i Nostradamusovo proročanstvo u kojem se spominje da će ‘otočnog kralja’ naslijediti osoba ‘koja nema obilježja kralja’, što je mnoge dovelo do pitanja što će se dogoditi s princem Williamom i hoće li na njegovo nasljeđivanje prijestolja utjecati sudbina njegove supruge Kate Middleton.

Međutim, jedna je osoba ovdje ostala pomalo zanemarena. Radi se o kraljici Camilli koja, iako je na sebe preuzela neke kraljevske dužnosti, ostala u pozadini.

No, astrolozi tvrde da Camilla itekako ima važnu ulogu i to upravo iza kulisa. Ustvrdila je to Debbie Frank, inače osobna astrologinja pokojne princeze Diane koja tvrdi da je Camilla spremna za velike promjene koje je čekaju.

Kraljica Camilla
Aaron Chown-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

‘Camillina natalna karta govori o ‘moći iza prijestolja’. Njoj je odgovaralo da bude iza kulisa sve ove godine jer je vrlo privatna osoba. Ono što se promijenilo je činjenica da njena moć postaje vrlo vidljiva, no ona će uvijek svoj privatni život nastojati držati u svom domu gdje se može skloniti’, ispričala je Debbie.

Iako se čini da joj je Dianina nekadašnja prijateljica prorekla prilično dobru budućnost, ona nije jedina koja se oglasila po pitanju budućnosti kraljice Camille.

Astrologinja Jessie Adams je za britanske medije još prije dvije godine ‘prorekla’ da će 2023. godina za Camillu biti značajna, no vjerojatno ne na način koji bi se njoj svidio.

Kraljicu Camillu stiže karma za grijehe iz prošlosti
Profimedia 

Naime, ona je tvrdila da će te godine Camillu ‘sustići karma’ za stvari koje je ona radila u prošlosti.

‘Kad kažem karma, mislim na to da će ti se na neki način vratiti ono što si učinio drugima’, objasnila je Jessica.

‘Ako drugi imaju neki dug prema tebi, bit će ti vraćeno, a ako ti njima nešto spiritualno duguješ, morat ćeš platiti za to’, dodala je.

Jessica je otkrila da će se tijekom 2023. godine Camilli vratiti karma za dva perioda njenog života, onaj od prosinca 2004. do lipnja 2006. te za razdoblje od travnja 1986. i studenoga 1987.

1986. Camilla je imala aferu s Charlesom koji je tad bio u braku s princezom Dianom pa nema mnogo nagađanja na što se karma te godine odnosi, a astrologinja je i sama istaknula da joj slijedi ‘karma za Dianu’.

Obračun princeze Diane i Camille Parker Bowles
ANWAR HUSSEIN COLLECTION / Sipa Press / Profimedia 

Tijekom drugog navedenog perioda odigrale su se i zaruke i vjenčanje Charlesa i Camille.

‘Vratit će joj se ono što duguje ostatku obitelji, osobito Harryju, zbog tog vjenčanja’, istaknula je Jessica.

Iako se vijest o bolesti kralja Charlesa objavila u veljači ove godine, mala je vjerojatnost da je njegova dijagnoza objavljena čim su saznali za nju, što bi značilo da je vrlo vjerojatno da se kralj razbolio 2023. godine, upravo one koja je za Camillu najavljena kao kobna, a astrologinja je naglasila da će se 'vraćanje karme' dogoditi tijekom 2023., 2024. i 2025. godine. 

Više fotografija kralja Charlesa i kraljice Camille pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kralj Charles i Camilla Parker Bowles