Ovan

Posao: Danas je moguće određeno usporavanje na vašem poslovnom planu, pa je savjet da ne žurite s odlukama.
Ljubav: Atmosfera na vašem ljubavnom horizontu bit će malo napetija, što znači da ostajete više-manje na istim pozicijama i na različitim valnim duljinama.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane, trebali biste se barem malo osloboditi pritiska obaveza. Ne srljajte u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija.
Ljubav: Ako ste slobodni, ipak biste trebali uživati ​​u druženjima i izlascima. Netko od ljudi iz tog društva mogao bi vas jako zanimati.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas ćete morati uložiti mnogo truda da organizirate prije svega sebe, a onda i sve oko sebe. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć.
Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas opušten dan bez značajnijih promjena. Razgovarajte, družite se s prijateljima, izađite na neko lijepo mjesto.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Budite marljivi, uporni u svemu što radite. Moguće je da ćete morati produžiti neka dugovanja za sljedeći tjedan, ali ništa strašno.
Ljubav: Ako ste slobodni, mogli biste obnoviti neku komunikaciju iz prošlosti s mlađom osobom. Pitanje je koliko će vam se svidjeti.
Zdravlje: Moguća nervoza, napetost, upozorava Astroputnik

Lav

Posao: Na poslu su moguće manje turbulencije, može doći do prekida neke suradnje, pa je važno ništa ne forsirati, već strpljivo čekati trenutak za reakciju.
Ljubav: Smanjite očekivanja, pa će biti manje razloga za nezadovoljstvo na ljubavnom polju.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Danas stižu novi poslovni zadaci, a valja provjeriti i onaj od ranije. Neće vam biti lako, tim više što se u neke suradnike ne možete baš sto posto pouzdati.
Ljubav: Ako ste slobodni, onda ste sigurno okruženi novim simpatijama i uživajte. Ne žurite nigdje, opustite se.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Zatražite pomoć, podrška će vam puno značiti, a i rokove ćete moći ispoštovati.
Ljubav: Svi parametri ukazuju na ljubavni dan u granicama prosjeka. Nije preporučljivo dosađivati ​​se.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Većina Škorpiona imat će vrlo dobar radni život dok obavljaju prethodno dogovorene zadatke. Eventualne promjene planova mogu vas izbaciti iz kolosijeka, ali ništa vrijedno brige.
Ljubav: Tijekom današnjeg dana ne biste se trebali upuštati u forsiranje i inzistiranje, učinite sve što je u vašoj moći da uživate u svakom zajedničkom trenutku.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Strijelac

Posao: Danas će vam biti potrebno strpljenje u komunikaciji s kolegama, pokušajte ostati stabilni i dosljedni u svojim stavovima. Provjerite sebe i druge kada je riječ o informacijama.
Ljubav: Strpljenje će vam trebati i na polju ljubavi, a njega danas nećete imati u potrebnim količinama.
Zdravlje: Moguća osjetljivost zglobova.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Za većinu predstavnika Jarčeva ovaj bi radni dan trebao iskoristiti za kreiranje smjernica za profesionalni angažman u narednom razdoblju.
Ljubav: Postoje svi preduvjeti da danas uživate u sferi ljubavi, bilo da se radi o zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom, bilo da novu simpatiju namjeravate iznenaditi nekom lijepom gestom.
Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vodenjak

Posao: Budite fokusirani na sve što se tiče dogovora i konkretizacije nekih poslovnih projekata, samo se trebate malo bolje organizirati i sve će ići puno lakše.
Ljubav: Trebate jedno drugom uljepšati trenutke nekim finim znakovima pažnje, uživajte. Planirajte putovanje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Trebat će vam puno fleksibilnosti da biste se danas nosili s nekim ljudima. Mogu vam se nametnuti neke nove obveze, a nećete imati puno izbora.
Ljubav: Ako vam već neko vrijeme pažnju zaokuplja barem jedna nova zanimljiva osoba, danas biste mogli smisliti dobar plan za konkretan potez na ljubavnom planu.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.