Ovan

Posao: Ovog prvog dana vikenda možete očekivati ​​puno razgovora i dogovora, ali nemojte unaprijed donositi konačne odluke, strpljivo sve analizirajte.
Ljubav: Iskoristite dan za druženje, budite inicijator okupljanja u koje ćete, naravno, uključiti i voljenu osobu.
Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Današnji dan bi mogao biti opterećen brojnim obavezama, ali ćete ih uglavnom s lakoćom obaviti.
Ljubav: Vaši zajednički trenuci trebali bi proći bezbrižno i opušteno, a ako ima manjih iritacija, zanemarite ih.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci bi ovaj dan trebali maksimalno iskoristiti za odmor i opuštanje, nije preporučljivo započinjati bilo kakav ozbiljan posao dok ne provjerite sve informacije.
Ljubav: Mogli biste upoznati novu zanimljivu osobu, ali budite oprezni, jer bi u cijeloj priči moglo biti nešto skriveno, tajno.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Rakovi bi se danas trebali najviše posvetiti psihičkom opuštanju i uživanju, a fizičke aktivnosti svesti na minimum.
Ljubav: Na ljubavnom planu obostrano vlada dobra energija koja donosi vrlo lijepe mogućnosti u najavi.
Zdravlje: Spavajte dovoljno, savjetuje Astroputnik.

Lav

Posao: Dan je savršen za Lavove da se oslobode poslovnih obaveza i posvete uživanju u odmoru i fizičkim aktivnostima, po mogućnosti na otvorenom.
Ljubav: Ako ste možda zbunjeni događanjima na ljubavnom planu, to je zato što imate nejasnu ideju o smjeru u kojem želite da ide vaša veza.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Poslovne aktivnosti spojite s odmorom i opuštanjem, kako biste napunili baterije za naredni period. Ništa strašno ako neke svoje poslovne obveze ostavite za naredno razdoblje.
Ljubav: Očekuje vas lijepo iznenađenje u vidu poklona od voljene osobe. Imat ćete priliku uživati ​​u zajedničkim trenucima koji vam puno znače.
Zdravlje: Odlično.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Kako kreativnih tako i praktičnih ideja neće nedostajati, au najavi su mogući i neki novi oblici suradnje, posebice za one članice koje posluju s inozemstvom.
Ljubav: Više energije usmjerite na svoju vezu, povlačenje i distanca nisu dobri.
Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Neke od obaveza koje ste izostavili iz prethodnog perioda trebali biste realizirati danas.
Ljubav: Ova subota nije najpovoljnija za analizu trenutne situacije i vraćanje u neka prošla vremena.
Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Strijelac

Posao: Strijelcima ovaj dan obećava solidan početak, ali obratite pozornost na moguće komplikacije jer puno toga neće ovisiti o vama.
Ljubav: Dan nije povoljan za neke konkretne ljubavne radnje i poteze, pa bi bilo dobro da se danas stegnete i izbjegavate nepotrebne trikove.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Kvalitetan aktivan rad danas može Jarcima donijeti lijep osjećaj zadovoljstva, a profesionalno zadovoljstvo za dodatnu motivaciju u narednom periodu.
Ljubav: Najmanje je izgleda da će vam danas biti dosadno. Pogotovo ako izlazite s društvom.
Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodenjak

Posao: Pred Vodenjacima je još vrlo aktivan i uzbudljiv dan na polju novih poslovnih pothvata i komunikacije s poslovnom okolinom.
Ljubav: Slobodni predstavnici imat će posebno zanimljiv dan, jer bi se mogli naći u neobičnoj priči koja može poprimiti i ozbiljniju dimenziju.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Ribe

Posao: Dan za odmor i opuštanje, nedovršene obaveze iz prošlog razdoblja mogle bi vas malo poremetiti. Riješiti dokumentaciju, papirologiju.
Ljubav: Situacija na ljubavnom planu bi trebala biti na približno zadovoljavajućoj razini, zahvaljujući međusobnom razumijevanju.
Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.