Ovan

Posao: Iznosite ideje o poboljšanju sredstava rada, modernizaciji, upravo zbog pitanja dinamike rada. Očekuje vas vrlo dobra suradnja s bliskom okolinom pa po potrebi zatražite pomoć.

Ljubav: Neophodno je nešto promijeniti, kako bi se razbila ustaljena rutina.

Zdravlje: Mogući manji problemi s probavom.

Bik

Posao: Moguće su promjene planova, nagli preokreti koji će vas natjerati da krenete u sasvim drugom smjeru, a sve to će vas jako živcirati.

Ljubav: Nekoliko lijepih i zanimljivih susreta trebalo bi obilježiti ovaj utorak. Netko će vas ozbiljno zainteresirati.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Danas će Blizanci biti posebno aktivni u komunikaciji. Imate puno energije i trebate je usmjeriti u pravom smjeru, možete postići puno i biti zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Ako ste planirali zajedničko druženje s prijateljima, najvjerojatnije ćete uživati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Impulzivne reakcije vam sada ne idu u prilog, pa pokušajte razmisliti prije nekih konkretnijih poteza ili važnih odluka. Danas ćete uspjeti dosta toga završiti, ako se dobro organizirate i držite svojih prioriteta.

Ljubav: Pokušajte provoditi više vremena zajedno, dajte prijedloge za izlaske, okupljanja ili se jednostavno organizirajte kod kuće i uživajte.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

NERVOZA (1).jpg
Shutterstock 

Lav

Posao: Suradnici vas ponekad mogu izbaciti iz takta, ali uspjet ćete to podnijeti. Suočite se s izazovima i krenite dalje, pazeći prije svega na zaštitu vlastitih interesa.

Ljubav: Ne uvjetujte jedno drugo, ne pokušavajte kontrolirati ili inatirati jedno drugo i sve će proći na zadovoljavajući način.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani.

Djevica

Posao: Većina stvari koje započnete ići će glatko, posao ćete obavljati s lakoćom i uz dobru podršku kolega.

Ljubav: Dan je povoljan za druženje, izlaske sa prijateljima. Neće škoditi ni prijateljski savjet.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Moguće je da ćete na lakši način sklopiti posao koji mnogo obećava.

Ljubav: Slobodne Vage mogu očekivati ​​komunikaciju i sa starim i s novim simpatijama. Zabavit ćete se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Pred većinom Škorpiona je solidan dan, a nekima se mogu iznenada otvoriti prilike za suradnju s inozemstvom.

Ljubav: Veselite se, provodite vrijeme s partnerom onako kako vam se najviše sviđa, a može i kod kuće u opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Vrlo dobar dan je pred Strijelcima koji bi mogli očekivati ​​neki novi povoljan poslovni dogovor ili pozitivan završetak nekih pregovora od ranije. Samo naprijed.

Ljubav: Oboje ste još uvijek pod teretom loših situacija iz prethodnog razdoblja, ali barem jedan dio njih možete zaboraviti i ostaviti iza sebe. Pokušajte održati odnos s partnerom na zadovoljavajućoj razini, kroz neke svoje nove ideje i vizije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarcima se predviđa vrlo dobar radni dan, očekuju vas poboljšanja na području komunikacije te brza i neočekivana rješenja problematičnih situacija. Budite oprezni sa svojim financijama.

Ljubav: Pravite planove za zajedničku budućnost, zajednički život, druženje sa rodbinom i prijateljima.

Zdravlje: Moguća iscrpljenost, piše Astroputnik.

Vodenjak

Posao: Imat ćete veliku podršku ljudi koje cijenite, daju vam vjetar u leđa i potiču vas da unesete promjene, da stvari radite na drugačiji način, na svoj način da širite svoju poslovnu priču.

Ljubav: Potrebno vam je opuštanje, smijeh, kretanje i putovanja te druženje s prijateljima.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Lansirajte svoje ideje, svoja poslovna rješenja, svoju kreativnost i ne ustručavajte se predložiti nadređenima i kolegama da unesete promjene u svoju dnevnu rutinu i olakšate posao sebi i drugima.

Ljubav: Očekuje vas odličan dan na ljubavnom planu. Mogući su neki novi povoljni poslovi, pokušajte obradovati sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.