Ovan

Posao: Trebat će vam podrška drugih koju svakako treba iskoristiti, pogotovo ako želite započeti nešto novo.

Ljubav: Slobodni Ovan, mjesto susreta vezano je uz poslovne okolnosti, no moguće je i da će vam nova osoba doći na neki čudan, neobičan način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Imat ćete osjećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana, da biste najradije uklonili sve koji vam se suprotstave.

Ljubav: Pokušajte se više posvetiti partneru, smanjite obaveze i pokušajte pronaći prostora samo za vas dvoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: U napetim trenucima ostanite smireni i usredotočeni, budite spremni prihvatiti sve izazove i promjenjive situacije.

Ljubav: Iz više uglova, današnja događanja na ljubavnom planu donose vam potencijalno ugodno iznenađenje, pogotovo ako ste u stabilnoj partnerskoj vezi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Tijekom ovog radnog dana tipične predstavnike ovog znaka očekuje još puno posla i povećan obujam radnih obaveza. Timski rad bi mogao biti vrlo koristan.

Ljubav: Jedan od boljih i pozitivnijih dana je pred onim Rakovima koji prije svega planiraju ugodno iznenaditi voljenu osobu.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Stres
Shutterstock 

Lav

Posao: Iako može biti izazova, možete povući dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje dolaze. Nemojte žaliti truda.

Ljubav: Slobodni, izlazite, flertujte, uživajte. Za sada nemate planove za ozbiljniju vezu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Gotovo sve što zamisle, tipične Djevice danas bi mogle ostvariti bez većih problema u sferi profesionalnog angažmana.

Ljubav: Iznenadite voljenu osobu prijedlogom za zajedničko putovanje ili novu slobodnu aktivnost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Oni koji surađuju sa strancima, mogu imati velike pomake, neki dogovori bi se mogli konkretizirati.

Ljubav: Oboma će biti drago da što više vremena provodite u raznim aktivnostima, kraćim izletima, šetnjama, kupovini, izlascima s prijateljima ili bez njih. 

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Dobra kombinacija dobre energije i radne etike daje ljudima rođenim u znaku Škorpiona odlične izglede da dočekaju kraj dana zadovoljni onim što su postigli na poslovnom planu.

Ljubav: Danas bi vam se moglo dogoditi više dobrih stvari na ljubavnom planu, a na vama je da doprinesete onoj koja vam je prioritet na listi želja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Očekuju vas brojni dogovori, sastanci, a u posao ćete ulagati puno energije i volje, što će vam se sigurno isplatiti. Nemojte žaliti truda.

Ljubav: Jedna važna stvar na ljubavnom planu već neko vrijeme kvari vaše planove. Evo dana kada se konačno možete suočiti i uhvatiti u koštac sa spomenutim problemom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Završite sve što je ostalo iza vas, motivirajte i pogurajte kolege, pripremite se dati neusporedivo više snage i volje nego do sada i bit ćete vrlo zadovoljni.

Ljubav: Imate solidnu situaciju na području ljubavi, da prije svega uživate u nesebičnoj pažnji i emocijama koje vam poklanja voljena osoba.

Zdravlje: Moguća iscrpljenost, umor, piše Astroputnik.

Vodenjak

Posao: Mogući su kvalitetni dogovori i pregovori, bilo da se radi o nečem potpuno novom ili na starim temeljima. Poduzmite velike korake prema svom cilju.

Ljubav: Sasvim je moguće pronaći prostora i vremena za lijepe životne trenutke, a to je partneru itekako potrebno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ušli ste u fazu koja vam može donijeti velike pozitivne promjene, značajne informacije i nove ponude.

Ljubav: Povoljan je dan da voljenoj osobi iznesete neke svoje buduće planove, posebno ako su vezani za putovanja i uređenje doma.

Zdravlje: Vrlo dobro.