Mnoge žene maštaju o partneru koji će ih cijeniti, poštovati i davati im puno pažnje, a tko je pravi kandidat za vas možete doznati osvrnete li se na karakteristike horoskopskih znakova. Postoje znakovi koji svoje voljene drže kao kap vode na dlanu. Učinit će sve da bi njihova bolja polovica bila sretna. U nastavku doznajte koji su to horoskopski znakovi.

Bik

Muškarac rođen pod ovim horoskopskim znakom tretira svoju ženu kao pravu kraljicu i nije mu teško dodatno se angažirati kako bi je učinio sretnom. On vidi sav trud koji njegova partnerica čini za njega, ne zatvara oči pred svim žrtvama koje ona radi da bi njihova veza uspjela. I sigurno joj onda ljubavi, ali i raznih stvari, da zauzvrat. S ovakvim muškarcem ćete se osjećati voljeno, zbrinuto, nježno, a on vas se nikada neće zasititi.

Bik će učiniti sve da se osjećate posebno, čak i u one dane kada ne voli sebe previše... Čak i ako je pravi majstor kada je u pitanju zavođenje, on to nikada neće iskoristiti, bit će vam odan. On zna da je pravu ženu teško naći, pa nikada ne bi mijenjao svoj dijamant za kamen.

Amal Clooney i George Clooney
Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Rak

Ovo je jedan od najosjetljivijih i najemotivnijih horoskopskih znakova, i on to svakodnevno pokazuje svom partneru. S ovakvim muškarcem ćete biti obasuti poljupcima i zagrljajima jer je to njegov način izražavanja ljubavi. Ispunit će svaku želju svog partnera i to mu neće smetati. Radije bi ostao s partnerom kod kuće, gledao dobar film nego izašao s prijateljima i partijao. On je pravi materijal za muža, i nije ni čudo da sve djevojke koje izlaze s Rakovima na kraju budu sretne i ispunjene, piše Žena.rs.

Muškarci Rakovi će vam biti podrška kada ne znate što učiniti. On će biti vaš zdrav razum kada se izgubite i najbolji prijatelj kada vam treba rame za plakanje. On je tip čovjeka koji će vas uvijek staviti na prvo mjesto, čak i ako to znači da će na kraju biti povrijeđen. Kada voli, daje se maksimalno, tako da ćete s njim uvijek znati na čemu ste.

Tom Hanks nije mogao sakriti tremor na promociji filma
Profimedia 

Lav

Lav je muškarac koji voli razmaziti svoju partnericu skupim poklonima i romantičnim večerama uz svijeće. On je pravi džentlmen, i uvijek zna što treba napraviti i što reći da bi zaveo ženu. Kada je u vezi, on je odan i ne luta. On je obiteljski tip muškarca, pa kada osjeti da je našao pravu osobu, radije će se skrasiti pored nje nego da bude slobodan i da se zabavlja svaku večer. Osjeća se mnogo bolje kada ima nekoga i zato se prema ženi odnosi s ljubavlju i poštovanjem.

Ako ste imali sreće pa ste se udali za ovakvog čovjeka, možete biti sigurni da će se on brinuti o vama na najbolji način. On će čak zanemariti svoje želje samo da bi vas usrećio jer ako ste vi sretni, sretan je i on. Život s njim će biti kao najljepša ljubavna priča i nikada neće zažaliti za svu ljubav i naklonost koju vam pruža.

Michelle Obama o lošem razdoblju sa suprugom Barackom Obamom
Profimedia 

Jarac

Ovaj horoskopski znak jednostavno obožava ženu u koju je zaljubljen. On će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osjećate voljeno cijelo vrijeme. Neće trčati za drugim ženama jer pored sebe ima najljepšu. Nikada ne bi napravio ništa glupo i riskirao da je izgubi. Uvijek će joj pokazati koliko je voli i koliko mu znači. Ponekad se može ponašati kao hladan čovjek, ali u stvari je prilično 'mekan'. On vidi sve što se događa oko njega i prilično je pametan kada bira životnog partnera.

John Legend i Chrissy Teigen
Profimedia 

Nikada ne žuri u nepoznato, pa ako izlazite s njim, vjerojatno će (prijateljski) provesti neko vrijeme s vama da vas upozna prije nego što se odluči na nešto ozbiljnije. On je netko tko sve duboko osjeća, tako da voljenu osobu nikada ne bi namjerno povrijedio. Život s ovim muškarcem će biti kao iz bajke i uvijek će svoju dragu voljeti kao prvog dana.