Ovan

Posao: Privodite kraju od ranije započete projekte, i samo nastavite vašim nezaustavljivim tempom.

Ljubav: Vrlo lijep i nabijen strastima dan biste mogli očekivati i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Budite za nijansu skromniji kada su vaši profesionalni ciljevi u pitanju, ne može se sve odjednom postići.

Ljubav: Pokažite malo više razumijevanja prema drugoj strani, ne dozvolite da vas neke sitnice i nebitni detalji nerviraju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Zahvaljujući dobroj organizaciji i preraspodjeli započetih obaveza, ali i pozitivnom stavu, većina Blizanaca ima sve što im je potrebno da uspješno okončaju ovaj radni dan s rezultatima iznad očekivanih.

Ljubav: Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih prijedloga osobi koja vam se sviđa. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Rak

Posao: Promjenjive poslovne okolnosti tijekom ovog dana neće vas poremetiti u namjeri da postojeće obaveze završite na vrijeme.

Ljubav: Pokušajte potencijalno nezadovoljstvo koje stiže od voljene osobe ublažiti strpljivim objašnjenjem vaših stavova i ponašanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

posao
Unsplash 

Lav

Posao: Sve poslovne aktivnosti tijekom ovog dana Lavovi će bez većih prepreka ostvariti. Neke poslovne priče, dogovori, ali i dokumenti potpuno neočekivano krenut će brzo ka svom rješavanju ili realizaciji.

Ljubav: Ne obazirite se previše na priče rekla-kazala, koje danas mogu dopirati do vas od strane zavidnih osoba iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Djevica

Posao: Morat ćete se i danas ozbiljno posvetiti prvo onome što želite, a onda i onome što morate.

Ljubav: O vama i vašem raspoloženju dosta ovisi hoćete li podići atmosferu u vašem ljubavnom životu na jedan sasvim lijep i pozitivan nivo.

Zdravlje: Bez nekih ozbiljnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Pokušajte neku od svojih mnogobrojnih kreativnih ideja aktivirati tijekom ovog dana, mogla bi vam se isplatiti u bliskijoj budućnosti.

Ljubav: Pozabavite se razmišljanjem i pravljenjem nekog plana za budući period s vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Uobičajeno naporan dan očekuje Škorpione. Ako zauzmete odgovarajući stav i prihvatite pomoć sa strane, sve ćete stići završiti.

Ljubav: Nije loš dan da neke dileme u vezi stare simpatije konačno pokušate razriješiti.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih ozljeda. 

Strijelac

Posao: Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza i sređivanju papirologije i formalnosti bitnih za buduće profesionalne angažmane.

Ljubav: Ne obazirite se previše na priče rekla-kazala, koje danas mogu dopirati do vas od strane zavidnih osoba iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Potreban vam je godišnji odmor.

Jarac

Posao: Nema nagovještaja značajnijih promjena na poslovnom planu. Budite ustrajni.

Ljubav: Moguće iskušenje na polju ljubavi vreba i dalje iz vaših prošlih iskustava i poznanstava.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodenjak

Posao: Priča svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i ne raditi neke nepromišljene korake.

Ljubav: Slobodni Vodenjaci - družite se, izlazite, budite opušteni. Odgovara vam ta sloboda trenutačno.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Budite samouvjereni u iznošenju svojih stavova i ne obraćajte pažnju na eventualne zle komentare koji dolaze od osoba koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Veoma ste strastveni i dobro raspoloženi, pa se očekuje da se to odrazi i na događanja u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Jačajte imunitet, čuvajte se infekcija.