Ovan

Posao: Postoje svi preduvjeti da tipični predstavnici Ovna odlično započnu novi radni tjedan, uz snažan poslovni tempo i učinkovitu realizaciju. Mogući su novi poslovni dogovori.

Ljubav: Ništa manje povoljni uvjeti za događanja neće biti ni na ljubavnom planu, pitanje je samo koliko vremena i energije želite usmjeriti na ovo polje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Pokušajte što manje griješiti na samom početku ovog radnog tjedna, kako biste izbjegli kritike nadređenih.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče, trebali biste spustiti kriterije i smanjiti očekivanja u pogledu krajnjeg rezultata.

Zdravlje: Osim nervoze, nema drugih razloga za brigu.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Posao: Današnji radni dan bi mogao biti poremećen nekim iznenadnim skraćivanjem rokova ili promjenama poslovnih dogovora. Bit će potrebno uložiti dodatne napore kako bismo sve postigli na vrijeme.

Ljubav: Smanjite nepotrebne tenzije i provokacije i odmah ćete se osjećati puno bolje.

Zdravlje: Čuvajte se manjih fizičkih ozljeda.

Rak

Posao: Praktički od prvog radnog dana u tjednu očekuje se da će Rakovi uz maksimalan angažman biti inicijatori realizacije novih poslovnih projekata.

Ljubav: Neočekivani susret i razgovor sa starom simpatijom može potpuno preokrenuti tok vaših ljubavnih razmišljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Lav

Posao: Pretjerano inzistiranje na nečemu od strane poslovnih suradnika ili kolega može vas dovesti do granice tolerancije.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni trenutnim stanjem u ljubavnom životu trebali bi se još više posvetiti voljenima, druženju sa zajedničkim prijateljima i uživanju. Tijekom ovog ponedjeljka možete proširiti i krug zajedničkih prijatelja.

Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Prvi radni dan u novom tjednu Djevicama donosi brojne izazove pa je vrlo važno da budu što moguće manje nervozni i da se što prije usredotoče na zadatke.

Ljubav: Imat ćete vrlo povoljnu astrološku klimu da poradite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nečim sitnim iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska, najavljuje Astroputnik.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Na početku novog radnog tjedna Vaga može biti opterećena brojnim obavezama, ali i pojavom novih neplaniranih.

Ljubav: Na emotivnom planu moguće je ugodno iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Obaveza će od samog početka ovog radnog tjedna biti pregršt, a najveći izazov bit će vam komunikacija s najbližim kolegama.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu moglo bi biti izazova, ali pozitivnih. Neka vam se lijepe stvari događaju.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Horoskop.jpg
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Osobe rođene u znaku Strijelca očekuje vrlo dobar i uspješan radni dan, posebno one koji imaju slobodu odlučivanja, jer vas neplanirano očekuje dobar poslovni dogovor.

Ljubav: Pred vama je temeljno pozitivan ljubavni dan, no višestrani flert i nejasni stavovi mogu vam neočekivano zakomplicirati život.

Zdravlje: Danas bi vas trebali zaobići veći zdravstveni problemi.

Jarac

Posao: Gdje ste stali krajem prošlog, logično je da nastavite početkom novog radnog tjedna. Neke od vas očekuju dodatne profesionalne obveze.

Ljubav: Slobodni Jarci mogu upoznati novu neobičnu i zanimljivu osobu, koja će im se svidjeti na prvi pogled.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Posao: Malo tko može pratiti tempo koji Vodenjaci guraju na profesionalnom planu. Mogući su malo zategnutiji odnosi s nadređenima, što će od vas zahtijevati promjenu pristupa obavezama ili načina rada.

Ljubav: Postoji mogućnost započinjanja nove kratkotrajne neobavezne ljubavne priče, avanture, pa ako ste zainteresirani za zabavu i opuštanje, samo naprijed.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Riba

Posao: Početkom novog radnog tjedna Ribe očekuje puno posla, ali i brojne prilike da istaknu sebe i svoje kvalitete.

Ljubav: Postoji mogućnost lijepog poznanstva koje može početi kao prijateljski kontakt, ali ima priliku prerasti u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.