Ovan

Posao: Vrijeme je da prestanete čekati da se nešto dogodi i promijeni samo od sebe i uzmete stvari u svoje ruke. Sve što je bilo u zastoju i na čekanju sada se kreće u dobrom smjeru. Danas je Dan.
Ljubav: Slobodni Ovan, možete inicirati ono što želite, možete pretvoriti san u stvarnost. Sve ovisi o vama.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Sve je u vašim rukama, bit ćete spremni prilagoditi se brzim promjenama koje vas očekuju i moći gurati stvari svojim putem.
Ljubav: Slobodni Bikovi, posao vam može približiti i bolje poznanstvo. Netko vas je već očarao i unio mnogo radosti u vaše srce.
Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

Blizanci

Posao: Ritam će vjerojatno biti korak naprijed dva nazad, ali nije loše provjeriti svoje planove i nacrte.
Ljubav: Na ljubavnom planu vas ne očekuju posebne prepreke, naravno ako ne povučete ishitreni potez i ne pokvarite stvar svojom neozbiljnošću.
Zdravlje: Tjelesnom aktivnošću riješite se stresa i napetosti.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Nervirat će vas promjene u dogovorima, a sigurno je da ćete morati često razgovarati s osobama koje biste ionako radije izbjegavali.
Ljubav: Pred vama je odličan dan i na ljubavnom planu. Sav trud i pažnja koju uložite bit će višestruko nagrađeni.
Zdravlje: Psihofizički umor, upozorava Astroputnik

Lav

Posao: Situacije se mogu promijeniti u zadnji čas, kako u dogovorima, tako i u komunikaciji s ljudima koji su vam važni na poslovnom planu, pa nemojte biti nervozni.
Ljubav: Moguće su nagle pozitivne promjene koje će vas dodatno potaknuti da se više posvetite jedno drugom.
Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Djevica

Posao: Prije svega, pripazite da u komunikaciji kako s nadređenima, tako i s osobama s kojima blisko surađujete, ne dođete u sukob zbog nekih neriješenih pitanja iz prethodnog razdoblja. Ako do toga dođe, upotrijebite svoje komunikacijske vještine da izgladite stvari i uspjet ćete.
Ljubav: Slobodne Djevice, ako ste već ušli u neku vrstu komunikacije s nekim, ne očekuju vas veće promjene.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Možda ćete neočekivano dobiti novu poslovnu ponudu. Nemojte žuriti s odlukom dok ne provjerite sve podatke.
Ljubav: Slobodne Vage, skupite hrabrosti, presijecite i otvoreno poručite osobi s kojom ste u kontaktu kakve su vam namjere. Nitko ne može pogoditi kakve su vaše misli i osjećaji.
Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpion

Posao: Naglasak bi vam trebao biti na dovršavanju započetih poslova, imat ćete i podršku okoline.
Ljubav: Slobodni Škorpioni, moguć je neočekivani susret s osobom koja vas već duže vrijeme zanima. Niste ni sigurni je li to dobro ili ne, ali volite rizik pa što bude, neka bude.
Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Strijelci, i dalje ćete morati biti oprezni u dogovorima i suradnjama, kao i u svemu što se tiče papira, potpisa i formalnosti.
Ljubav: Zauzeti Strijelci, pravi je trenutak za odlazak na jedno lijepo putovanje, po mogućnosti na godišnji u inozemstvu, jer vam je to u ovom trenutku najpotrebnije.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Možete očekivati ​​realizaciju nekih poslova koje ste ranije završili, neke nedospjele isplate, što će Vam dati dodatnu stabilnost i motivaciju.
Ljubav: Slobodni biste mogli iznenada započeti vezu s osobom iz prošlosti ili osobom koja se dosta razlikuje od vaših godina.
Zdravlje: Vrlo dobro

Vodenjak

Posao: Nastavljate u dobrom ritmu, pomalo rastrzanom na više strana, ali na zadovoljavajući način uz vrlo dobru osobnu organizaciju izvršavanja tekućih obveza.
Ljubav: Razdoblje je pozitivno za sve vrste planova, putovanja i svih zajedničkih aktivnosti koje volite.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Riba

Posao: Neke odluke treba pričekati, neke informacije tek treba pribaviti, neke situacije treba pokrenuti koje će vam biti smjernice za budućnost. Budite strpljivi.
Ljubav: Strpljenje će vam trebati i na polju ljubavi, ako ne želite da se tenzije šire i zakompliciraju vaš odnos s osobom koju volite.
Zdravlje: Potrebno vam je psihofizičko opuštanje.