Astrolozi za kolovoz predviđaju uglavnom pozitivne aspekte, prvenstveno zahvaljujući otvaranju moćnih energetskih portala: Lavljih vrata i Regulusa Zvjezdanih vrata u drugoj polovici mjeseca.

Iako će Merkur biti retrogradan veći dio mjeseca, ne očekuje se da će njegov utjecaj biti posebno jak, a nekoliko znakova Zodijaka moglo bi se osjećati bolje unatoč retrogradnom hodu komunikacijskog planeta.

Merkur
Shutterstock 

Međutim, kada je riječ o polju financija, Jarci bi mogli biti u nezgodnoj poziciji.

Kako astrolozi predviđaju, osobe rođene u drugoj polovici prosinca ili prvoj polovici siječnja čekaju nepredviđeni izdaci. To može biti nešto što iznenada iskrsne i treba platiti što prije (i to ne malo) ili neki nepodmireni račun na koji ste potpuno zaboravili.

Vrlo je važno biti oprezan kada su u pitanju financije, ne žuriti i mjeriti nekoliko puta prije nego što se obvežete.

Jarac.jpg
Shutterstock 

To se posebno odnosi na drugi dio mjeseca, nakon 16. kolovoza, kada biste mogli biti razočarani kada shvatite da vam se investicija nije isplatila.

Također, može doći do neočekivanih kašnjenja, kao što je zakašnjelo plaćanje ili vam netko neće vratiti dugove na vrijeme.

U svakom slučaju, prije nego potrošite i jedan euro, dobro razmislite i zapitajte se je li to prijeko potrebno jer situacija neće biti stabilna, savjetuje Glossy