Rujan 2024. mjesec je koji će obilježiti nove početke, a bit će popraćen zanimljivim, važnim i energetski snažnim astrološkim događajima.

Već sam početak mjeseca donijet će velike promjene. Prvog dana rujna Pluton se retrogradno vraća u polje Jarca, a dok je u ovom znaku, preporučuje se napraviti i najmanje promjene u svakodnevnom životu kad je u pitanju uobičajeni pristup poslu.

Što nam donosi retrogradni Pluton 2023
Shutterstock 

Pluton donosi transformacije kroz opuštanje i građenje od nule pa je ovo pogodno razdoblje za restrukturiranje života i ostvarenje vizija. Zatim slijedi mladi Mjesec 2. rujna, koji je sam po sebi znak novog početka, te treba biti strpljiv i čuvati se glupih, jeftinih grešaka.

3 sretna znaka u rujnu 2024

Astrolozi kažu da će posebno tri horoskopska znaka profitirati od uzbudljivog rujna.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika mogu očekivati ​​nalet velike inspiracije i val kreativnosti, pa je posebno povoljno za umjetnike i osobe na rukovodećim pozicijama. Ono što će Bikove pratiti cijeli rujan svakako je pozitivan stav i zarazni optimizam koji će osjetiti svi u okruženju pripadnika ovog znaka.

3 najsretnija horoskopska znaka u rujnu 2024
Shutterstock 

Imat ćete osjećaj da možete postići baš sve što poželite i – znate što – vjerojatno ste u pravu! Rujan će Bikovima donijeti povoljne aspekte na ljubavnom planu, posebno za one koji su slobodni jer imaju priliku upoznati nekoga tko će im promijeniti život iz korijena.

Škorpion

Tijekom rujna pripadnici ovog znaka mogli bi doživjeti konačno ostvarenje svojih dugo sanjanih ciljeva. U tome bi im mogli pomoći ljudi iz njihove okoline jer se komunikacija popravlja nakon tranzita retrogradnog Merkura, a društveni život Škorpionima će biti puno zanimljiviji nego u ljetnim danima.

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Više ćete vremena provoditi u druženjima, a na poslu će sve još bolje funkcionirati s kolegama pa neće biti sukoba i nesporazuma.

Što se ljubavi tiče, možete očekivati ​​povratak osobe iz prošlosti koja vam je nanijela nepravdu i budite jako oprezni jer možda nije dobra odluka pustiti je nazad u svoj život.

Vodenjak

Za osobe rođene u horoskopskom znaku Vodenjak rujan donosi informacije koje mogu značajno utjecati na njihov život. Mogli biste naučiti nešto iz prošlosti što ste propustili, kao i važne informacije o tome što nosi budućnost.

Vodenjak.jpg
Shutterstock 

U svakom slučaju, za Vodenjake je u rujnu neizbježna transformacija, koja može značiti prekid nekih veza, prijateljskih ili romantičnih, koje im nisu dobre.

Najvažnije je zadržati strpljenje i pribranost, prije svega u poslovnom okruženju, gdje imate priliku zaista zablistati i pokazati što možete, piše Glossy.