Salma Hayek (56) proglašena je jednom od najljepših žena svijeta, a mnogi se dive kako se dosad nije podvrgla nikakvim estetskim zahvatima. No kad je u pitanju moda - na tom bolju baš i ne sjaji pogotovo ako se uzme u obzir to da je njezin suprug je François-Henri Pinault, modni mogul i vlasnik kompanije Kering koja posjeduje luksuzne brendove poput Guccija, Alexandera McQueena, Balenciage i Saint Laurenta u koje se Salma često odijeva, ali ne na način na koji to možda mislite.

Godinama je na listi najgore odjevenih, ali ovoga puta je iznenadila na dodjeli 43. BRIT Awardsa. Pojavila se u crnoj kožnoj suknji koja podsjeća na dizajn kožne jakne. Iskombinirala ju je uz kožni top s peplumom i prozirnim detaljima. Rokersko izdanje 'začinila' je mrežastim najlonkama i visokim čizmama s platformom na vezanje. Također, outfit je upotpunila tamnom šminkom i dijamantna ogrlica s čvorom.

Salma Hayek sa suprugom na dodjeli BRIT Awardsa
Profimedia 

Nedavno se meksička ljepotica nije se pomladila raznim estetskih korekcijama i zahvatima, a to se može vidjeti i na najnovijim fotografijama. Jedino se voli poigrati sa photoshopom, ali tko u današnjem svijetu to ne radi?

'Izgledaš kao da ti je 25', 'Je li ovo stara fotografija?!', 'Koliko je tebi godina?', komentirali su obožavatelji prije nego li je obrisala objavu.

Salma Hayek sa i bez photoshopa
Profimedia 

Jednom je prilikom otkrila i jednu korisnu, zdravu naviku koju nikako ne propušta svako jutro. Naime, riječ je o soku koji se sastoji od četiri jednostavna sastojka za koji vjeruje da joj pomaže u održavanju mladolikog izgleda.

U nastavku vam donosimo recept za Salmin recept za sok koji je ujedno savršen za jačanje imuniteta.

1. Vitamin C - Salma u svom receptu koristi svježe naranče; odličan su izvor vitamina C, jačaju imunitet i dobro utječu na probavu

2. Kurkuma - u sok od naranče dodaje svježu kurkumu koja ima brojna ljekovita svojstva dobra za organizam

3. Crni papar - glumica kaže da dodaje crni papar jer pomaže tijelu da brže apsorbira kurkumu; pored toga, ovaj začin ubrzava metabolizam

4. Pasji trn - biljka koja je bogat izvor vitamina C i vitamina b12; sadrži i puno kolagena, ali i potiče tijelo da ga samo proizvodi, stoga je jasno zašto ima regenerativni utjecaj na kožu, kosu i nokte