Stiglo nam je proljeće, najveselije godišnje doba, a osim noviteta u odjeći i kozmetici, proljetne motive ove godine nosimo i na noktima. 

Dok smo se zimi priklanjali tamnijim bojama, proljeće je vrijeme za nježne pastelne nijanse lakova za nokte, ali i vesele uzorke, a trendsetterice i influencerice diljem svijeta poludjele su za cvjetnim dizajnom.

Mnogima su za oko zapele slatke tratinčice koje će vašim noktima dati dozu romantike, ali i nježne ženstvenosti, a kako se radi o jednostavnom ukrasu, postoje brojni kreativni načini da vam nokti u isto vrijeme budu i trendi i jedinstveni. 

Možete se odlučiti za krupnije cvjetove na samo nekoliko noktiju, što će podići i najjednostavnije kombinacije, čak i ako ste nokte samo prethodno premazali prozirnim lakom.

Za ljubiteljice jednostavnih dizajna tu je mogućnost dodavanja sićušnih cvjetova na jednobojnu pozadinu. Za one koje vole klasične opcije idealan su izbor neutralne boje poput bež ili svjetloružičaste

Ako se, pak, želite izdvojiti iz mnoštva, birajte jače boje i tamnije pozadine.

Budući da postoji zaista bezbroj načina da se poigrate bojama, oblicima i dužinom noktiju, ovaj veseli dizajn unijet će proljetni šarm i dobrodošlo osvježenje baš svakome tko to poželi, a inspiraciju za vašu novu manikuru donosimo u nastavku.