Dolaskom jeseni, topli dani postaju sve rjeđi, no to ne znači da trebate utonuti u sivilo. Neki od ovih parfema svojim će vas nježnim voćnim notama vratiti u ljeto dok će drugi intezivnim mirisom razbiti monotoniju hladnijih dana. Kojih pet parfema stručnjaci preporučuju za ovu jesen, pročitajte u nastavku. 

1. Dior J'adore L'Or

Ove jeseni stigao nam je novi spin klasičnih J'adore parfema, a njegov topli cvjetni miris idealan je za svakodnevno nanošenje.

j'dore dior l'or
promo 

Ovo 'tekuće zlato' nosi nježne note trojstva omiljenih cvjetova: cvijeta naranče, damaščanske ruže i kraljevskog jasmina i stapa ih u besprijekoran, senzualan miris.

2. Yves Saint Laurent Libre

ysl libre
promo 

Ovaj parfem je savršeno uhvatio duh jeseni mješavinom aromatične lavande, slatkog narančinog cvijeta i mošusa koji donosi osjećaj topline i senzualnosti zbog čega je idealan izbor za hladnije mjesece.

3. Marc Jacob Perfect

marc jacobs perfect
promo 

Perfect je idealan izbor za ljubitelje cvjetnih mirisa, s kombinacijom bijelog jasmina i peteljki maslačka s toplim elemetnima prženog badema i sandalovine. Iako se može nositi cijele godine, intenzivan cvjetni miris oraspoložit će vas u hladnim jesenskim danima.

4. Hermes l’Ambre Des Merveilles

hermes l ambre des mervilles
promo 

Slatki Hermesov parfem spaja mirise jantara i vanilije s narančinom korom i marelicom. Ovaj parfem je dovoljno nježan da ga možete nositi i na poslu, ali i dovoljno snažan da uživate u njegovom zanosnom mirisu.

5. Yves Saint Laurent Black Opium

Ovaj zavodljivi miris zbog svojih teških nota tijekom ljetnih mjeseci često završi zaboravljen na polici, no s dolaskom hladnijeg vremena vrijeme je da se ponovo prisjetimo zašto se smatra klasikom.

ysl black opium
promo 

Miris kave uparen je s mirisom vanilije i cvjetnim podtonovima koji mu daju dozu ženstvenosti i elegancije. Ovaj orijentalni parfem idealan je za prohladne večeri, a i za romantične susrete.