Više je skoro pa nedovoljno kada je riječ o novom stilu koji diktiraju svjetske trendseterice. Ovaj su put u središtu - rumenila! Stručnjaci kažu da njih ove jeseni nikada neće biti dovoljno. Rumenilom ćete vratiti boju licu koja je, složit ćete se, pomalo nestala s dolaskom hladnijih dana. Zato trk u nabavu, a ovo su neki od odličnih proizvoda za ovu sezonu.

Tekuća rumenila, rumenila u stiku i kremasta rumenila ovosezonski su must have, a upravo su oni glavno ‘oružje’ domaćih i stranih vizažista. Sva sreća pa nema pravila i možete ih nanijeti koliko želite, ne obazirući se na često spominjani slogan manje je više.

Najvažniji je – kist!

Kistove za rumenilo najlakše ćete prepoznati po okruglom obliku i srednjoj veličini koja savršeno odgovara obrazima

blush-brush-768x768.jpg
naj oleari NAJ OLEARI kist za rumenilo, 24 € / 180,83 kn, Martimex

Ovisno o pigmentu proizvoda, pobrinite se da proizvod vršcima kista postupno nanosite na lice jer će kistovi za rumenilo lako pokupiti dovoljnu količinu proizvoda i bez prevelikog pritiska. Rumenilo nanosite laganim kružnim pokretima počevši od unutarnjeg dijela lica prema van.

U nastavku pronađite pet prijedloga za rumenila s kojima ćete blistati ove jeseni: 

promo, Dr Renaud Rumenila

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!