Jesen je doba godine kada se mijenjaju ne samo vremenske prilike, već i modni trendovi. Ovaj put pričat ćemo o kosi i o prekrasnim toplim tonovima koji savršeno pristaju uz sve boje kose i vrlo su trendi.

Boja cimeta

Ako vam je smeđa boja kose pomalo dosadila, razmislite o tome da je obojite u boju cimeta. Ne samo da ćete osvježiti frizuru, već će i vaše lice zablistati. Izvrstan primjer takve promjene je Kate Middleton koja je prva najavila ovaj jesenski trend.

Kate Middleton ima kosu boje cimeta
PHILIPPE MAGONI / Sipa Press / Profimedia 

Topla karamela

Topla karamela nikada neće izaći iz mode, no ova verzija 2023. posebno je poželjna za jesensku sezonu, zahvaljujući mješavini toplih plavih i medno karamelnih tonova, koji zajedno daju dimenziju smeđoj kosi, a da nisu presvijetli. Jennifer Lopez je obožava.

Jesenska narančasta

S pravom se može reći da je ovo prava jesenska nijansa - kombinacija prirodnih boja koje nas okružuju (lišće, bundeve...) daju savršen narančasti ton koji će ukrasiti i najmračniji jesenski dan. Glumica Jessica Chastain ga jako dobro nosi.

Jessica Chastain
Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Pramenovi za potpuno osvježenje

Ako ne želite bojiti cijelu kosu, predlažemo izvlačenje pramenova u toplim tonovima bakra i karamele. Više nijansi u kosi dat će joj volumen, a to najbolje zna Amal Clooney koja je nedavno ovako nijansirala kosu, piše Stil.

Amal Clooney i George Clooney
Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia