Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INTENZIVNO NJEGOVANA KOSA: Poznati hrvatski saloni održali večer za pamćenje svojim klijenticama

Autor promo

Frizerski Atelier u Zagrebu i Hair Couture by Keko u Splitu održali su zajedno s Redkenom posebnu večer za svoje klijentice.

 Hair Couture Keko Izvor: ivan žaja

Kada se spoji jedan od najboljih američkih brendova za kosu i najkreativniji frizeri u gradu, dogodi se noć za pamćenje! 

Dress code black, hair code Redken.

Rezultat, intenzivno njegovana kosa s američkim potpisom.

 Redken
Redken
Izvor: ivan žaja

Frizerski Atelier u Zagrebu i Hair Couture by Keko u Splitu održali su zajedno s Redkenom posebnu večer za svoje klijentice.

Za potpuni doživljaj pobrinula se Lea Dolezil, certificirana Redkenova edukatorica koja je zajedno sa salonima objasnila važnost i benefite pravilne njege kose.

 Frizerski Atelier
Frizerski Atelier
Izvor: Hrvoje Banić

Klijentice su otišle iz salona sa konkretnim preporukama kako brinuti o svojoj kosi i s kojim proizvodima.

Redken je inače poznat po ovakom formatu in-salon evenata koji je ujedno edukacija za salon, ali i za njihove klijentice gdje se u opuštenoj atmosferi u posebni fokus stavlja njega i zdravi izgled kose.

Kontinuirana edukacija Redken salona i njihovih klijentica je nešto što ovaj brend posebno ističe kao svoju prednost.

 Hair Couture Keko Izvor: ivan žaja

'Samo uz pravilnu edukaciju frizera i klijentica možemo doći do sjajne kose zdravog izgleda te na taj način imati i prekrasnu izražajnu boju koja traje', ističe Lea Dolezil.

Na samom druženju koje je trajalo par sati klijentice su imale priliku upoznati svoju kosu iz perspektive frizera - jedine osobe koja razumije njihovu kosu i njezine potrebe.

Često znamo živjeti godinama u zabludi oko svoje kose i što činiti da bismo lakše upravljali njome i održavali je. Stoga, na Redken večeri klijentice su imale priliku iz prve ruke otkriti koje proizvode trebaju koristiti za svoju kosu i kako ih maksimalno iskoristiti kako bi njihova kosa ostala njegovana i sjajna.

 Acidic Bonding Concentrate linija
Acidic Bonding Concentrate linija
Izvor: ivan žaja

Najmoćnija Redkenova linija Acidic Bonding Concentrate dobila je svoje posebno mjesto u srcu klijentica čiji su proizvodi namijenjeni za salonsku, ali i kućnu upotrebu.

Acidic Bonding Concentrate linija prožeta je limunskom kiselinom i njegujućim kompleksom koji pomaže u zaštiti oslabljenih veza u kosi. Formulirana je kako bi pomogla uravnotežiti pH vrijednost vlakana kose, smanjila neželjeni frizz-efekt i ispucale vrhove. Potiče pojačani sjaj kose dok štiti od negativnih učinaka bojanja kose i toplinskih alata za oblikovanje kose.

Namijenjena je svim tipovima i teksturama kose – a najvidljivije rezultate ima na izrazito oštećenoj, tretiranoj i bojanoj kosi.

 Frizerski Atelier
Frizerski Atelier
Izvor: Hrvoje Banić

U salonskoj verziji ova linija nudi ključne proizvode koji jačaju i hidratiziraju kosu, obnavljaju površinu vlasi te pomažu vratiti pH kose na njezinu prirodnu razinu. Ovaj moćni tretman je spas za svaki tip oštećene kose kojoj je potrebna struktura i jačina.

Acidic Bonding Concentrate salonski tretman možete pronaći u svim Redken salonima.

 Frizerski Atelier Izvor: Hrvoje Banić

Popis Redkenovih salona u Hrvatskoj možete vidjeti ovdje : https://www.redken.eu/en/salonlocator

Vlasnik salona 'Hair Couture Keko' u Splitu Fehmir Rama: 'Jedan jako zanimljiv event, kako za mene i moj tim, tako i za moje klijentice. Uz opuštenu atmosferu i posvećeno vrijeme isključivo za tretmane kose i detaljnu analizu kose i vlasišta svaka strana je na kraju večeri izašla zadovoljna iz salona.'

 Frizerski Atelier Izvor: Hrvoje Banić

Vlasnica salona 'Frizerski Atelier' Dijana Bednjicki Plančak je podijelila s nama :

'Ono što mi se najviše sviđa je kombinacija edukacije i eventa u salonu. Izuzetno mi je lijepo vidjeti moje klijentice koje se druže i imaju priliku saznati puno korisnih informacija o svojoj kosi. S ovakvim tipom evenata nikada ne može pogriješiti jer kada spojimo ugodnu atmosferu i prekrasnu kosu imamo dobitnu formulu za savršenu večer!'

 Hair Couture Keko
Hair Couture Keko
Izvor: ivan žaja

Redkenova certificirana edukatorica Lea Dolezil ističe: 'Ovo je zaista dragocjen spoj edukacije profesionalaca i podizanja frizerske usluge na kvalitetnu razinu, ali osim toga možda najbitnija je upravo edukacija i razvoj svijesti kod naših klijenata salona. Svakom profesionalcu frizeru nedostaje ponekad vremena da svog klijenta usmjeri na pravu rutinu/korake kod kuće, a isto tako krajnjem klijentu nedostaje hrabrosti da izrazi svoje dugoročne želje i snove vezane za jedan dobar "hair style". I kako bi oplemenili svoje lojalne klijente kreirali smo u suradnji s Redken brendom ono najdragocjenije- vrijeme i pažnju te stvorili event pod nazivom "Dirty talk" za naše lojalne partnere.'

 Frizerski Atelier
Frizerski Atelier
Izvor: Hrvoje Banić

Redken njegu za kosu #redkenprescription osim što možete pronaći u svim Redken salonima u Hrvatskoj možete kupiti i na sljedećem linku.

#redken #redkenhrvatska #haircouturekeko #frizerskiatelier #leadolezil

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image