Problematična koža zahtjeva posebnu pažnju i često nam je teško iskombinirati proizvode koji nam u potpunosti odgovaraju.

NIVEA DERMA Skin Clear proizvodi razvijeni su s posebnom pažnom na potrebe potrošača, a zahvaljujući vrlo učinkovitim sastojcima i posebno blagim formulama NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten u samo sedam dana.

Započnite svoju rutinu njege nježnim, ali učinkovitim DERMA Skin Clear gelom za umivanje koji dubinski čisti kožu i pročišćava pore te učinkovito smanjuje i sprječava ponovnu pojavu nepravilnosti zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice čisti kožu i daje joj dodatnu hidrataciju bez začepljenja pora zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

Zvijezda NIVEA DERMA Skin Clear linije je noćni eksfolijant koji, zahvaljujući svojoj visoko koncentriranoj formuli s 8 % salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji s niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje mrlje i sprječava njihov ponovni nastanak.

Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i prištiće, zaglađuje teksturu kože te čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!