Lijepa, meka i njegovana koža oličenje je ljepote i ženstvenosti pa nije iznenađujuće da mnoge žene puno ulažu u njenu njegu. Najvažniji korak do lijepe kože, osobito u zimskim mjesecima kad smo izloženi niskim temperaturama i vremenskim nepogodama, je svakako hidratacija.

Osobito treba paziti na kožu lica koja je najizloženija i najosjetljivija pa često burno reagira, no budemo li je održavali vlažnom i nahranjenom, uzvratit će nam zdravim i blistavim tenom.

BICweb_HadaLabo-Lotion
promo 

U tome vam može pomoći Hada Labo No. 1 Super Hydrator za lice, lagani losion koji se lako upija u kožu te sadrži LOCK-IN-MOIST formulu, koja zaključava vlagu na više sati.

Kombinacija 3 različite vrste hijaluronske kiseline, uključujući super hijaluronsku kiselinu, stvara jedinstvenu formulu dizajniranu za hidrataciju kože, koja pojačano zadržava vlagu te kožu ostavlja zdravom i blistavom.

Ovaj je losion nema mirisa te je prikladan i za uklanjanje šminke, a preporučuje se i osobama s osjetljivom kožom. Za nanošenje vam je dovoljna količina losiona veličine zrna graška koju ćete nježno umasirati u prethodno očiđćenju kožu lica i vrata dok se potpuno ne upije.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!