Jedan od prvih znakova starenja je pojava bora i opuštanje kože što mnogim ženama donosi nelagodu pa su stalno u potrazi za savršenim proizvodom koji će im pomoći da zadrže tonus kože i što duže izgledaju mlađe.

Saveznik u tome svakako je NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum za podizanje kože lica, brata i dekoltea.

Nivea cellular
promo 

Njegova napredna formula sadrži 10x više bakuchiola u odnosu na ostale NIVEA Cellular Expert Lift proizvode. On dubinski djeluje na staničnoj razini te sa svojom naprednom, laganom formulom obećava trenutni učinak na licu te primjetne promjene na vratu i dekolteu.

BICweb_Nivea_Cellulr-Expert-Lift-serum (2).jpg
promo 

Što se lica tiče, iz Nivee navode trenutačni učinak podizanja kože, smanjenja bora i podizanja kontura lica te primjetno čvršću kožu na vratu i zategnutu kožu na dekolteu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!