Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAVI TRAG, ALI NE NA KOŽI: Svako razdoblje nosi svoje mrljice

 Nivea Cellular Luminous linija Izvor: Robert Gašpert

Što smo sve prošli u godinama iza nas i što nas sve čeka u godinama koje dolaze? Odrastanje, sazrijevanje i starenje su teme o kojima uvijek razmišljamo i o kojima se naše mišljenje uvijek mijenja – baš kao i mi sami. U djetinjstvu i tinejdžerskim danima, sve što želimo je odrasti. S vremenom, naša se perspektiva mijenja i u svojim odraslim godinama mnogi od nas se sve manje vesele svakom sljedećem rođendanu. Iako je strah od starenja nešto s čime se svi, prije ili kasnije, susrećemo, istovremeno, s godinama postajemo sve svjesniji ljepote svakog razdoblja kroz koje prolazimo – od zaigranosti djetinjstva preko odvažnosti tinejdžerskih dana do mudrosti zrelih godina.

Osim što se kroz nova iskustva i znanja neprestano mijenjamo iznutra, godine donose i promjene koje su vidljive izvana – na našoj koži.

PROMJENE KOJE GODINE OTKRIVAJU NA NAŠOJ KOŽI

Naša koža najbolje potvrđuje činjenicu da su promjene jedina konstanta. Na svojoj koži, osobito na koži lica koja je istovremeno najosjetljivija I najizloženija vanjskim utjecajima, male promjene možemo pratiti iz dana u dan, iz tjedna u tjedna. I dok ćemo na neke dane biti zadovoljni izgledom svoje kože, na druge dane naša će nam koža pokazati da joj je potrebno više brige i pažnje. Razlog je to zbog kojeg je iznimno važno da naučimo voljeti svoju kožu sa svim njezinim posebnostima i malim nesavršenostima, baš kao i da naučimo kako ju pravilno njegovati.

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

RAZLIČITA RAZDOBLJA DONOSE RAZLIČITE MRLJICE

Iako ćemo kada razmišljamo o promjenama koje na našoj koži donose godine, uvijek prvo pomisliti na bore, različita razdoblja na našoj koži otkrivaju i različite mrlje i mrljice.

Kako bismo otkrili kako se naša koža i mrljice na njoj mijenjaju s vremenom, s kojima s izazovima susreće i kako ju njegovati, odlučili smo popričati s dvije potpuno različite generacije i zaviriti u njihove svakodnevne rutine za njegu kože.

Elena Dizdar, jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i modela, je u svojim srednjim dvadesetima koje će mnogi istaknuti kao najbolje godine naše kože. Elenina baka Marica zakoračila je u svoje sedamdesete u kojima mnogi odustaju od svakodnevne i pravilne njege kože. No, ne i Marica.

Osim dobrih gena i zaraznog osmijeha, Eleni i Marici zajednička je i lijepa koža iza koje se nalazi svakodnevna posvećenost njezinoj njezi.

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

Čak i kada o svojoj koži brinemo svakodnevno, poput Elena i Marice, promjene na njoj su neizbježne. U opuštenom razgovoru, Elena i Marica otkrile su nam svoje skincare izazove s kojima su spremne uhvatiti se u koštac.

Nakon dugog i toplog ljeta tijekom kojeg je na suncu provodila više vremena no inače, Elena je na svojoj koži primjetila pigmentacijske mrlje. Pojavu novih mrlja na svojoj koži otkrila je i Elenina baka Marica. Poput mnogih žena u zrelim godinama, Marica je na svojoj koži uočila staračke pjege ili kako je u našem razgovoru kroz osmijeh rekla mrljice od godina. Osim pigmenticijskih mrlja i staračkih pjega, u razgovoru s Elenom i Maricom prisjetili smo i svojih tinejdžerskih dana u kojima smo imali mrlje od prištića i akni.

Kako smanjiti vidljivost postojećih mrlja na koži i spriječiti ili usporiti nastanak novih? Savršeni odgovor za svaki tip mrlja na koži donosi nova Nivea linija seruma.

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

SAVRŠENI SERUM ZA SVAKI TIP MRLJA

Prve mrlje na koži s kojima se susrećemo

U tinejdžerskim godinama, ali i u odrasloj dobi, prištići i akne su jedan od skincare izazova s kojima se svi surećemo. Savršeni odgovor na vidljivost mrlja od akni, Nivea donosi u novom Nivea Cellular Luminous serum protiv mrlja od akni. Ovaj lagani gelasti serum, koji je posebno razvijen za potrebe masne, mješovite i kože sklone nepravilnostima, ima trostruki učinak: vidljivo smanjuje mrlje od akni, zaglađuje kožu i poboljšava njezinu teksturu te pomaže uravnotežiti proizvodnju sebuma. Prvi rezultati vidljivi su već nakon dva tjedna korištenja, a osim što će smanjiti vidljivost postojećih mrlja od akni, novi Nivea Cellular Luminous serum protiv mrlja od akni spriječit će i pojavu novih!

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

Zaboravite na pigmentacijske mrlje

Baš poput mrlja od akni, s pigmentacijskim mrljama na koži susret će se većina nas. Česta su pojava u dvadesetima kada tijekom ljetnih mjeseci puno vremena provodimo na suncu i nerijetko zaboravljamo nadograditi SPF zaštitu kroz dan. Osim svakodnevnog i, ono najvažnije, pravilnog korištenja SPF zaštite, u borbi protiv pigmentacijskih mrlja pomoći će nam i novi Nivea Cellular Luminous 630 fluid. Idealan za svaki tip kože, čak i za osjetljivu kožu, Nivea Cellular Luminous 630 fluid našoj koži daje trostruku zaštitu - od tamnjenja postojećih pigmentacijskih mrlja, ponovne pojave mrlja i fotostarenja. Njegova tajna krije se u Niveinom patentiranom sastojku LUMINOUS630® s dvostrukim djelovanjem protiv mrlja na staničnoj razini uz koji ćete odlične rezultate postići već nakon dva tjedna.

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

Godine su samo broj uz novi Nivea serum

Uz posljednji serum iz nove Nivea linije, godine mogu postati samo broj, a zrela koža izgledat će sjajno, lijepo i njegovano. Nivea Cellular Luminous Anti-Age serum je iznimno nježan i hidratantan serum koji će obožavati svaka zrela koža jer donosi savršenu kombinaciju patentiranog aktivnog sastojka Luminous630 protiv pigmentacijskih mrlja i priznate stručnosti koju Nivea ima u području njege protiv starenja kože. Osim što smanjuje staračke pjege nastale tijekom 10 godina, Nivea Cellular Luminous Anti-Age serum jača strukturu kože i popunjava duboke bore. Baš poput drugih seruma iz nove Nivea Cellular Luminous linije, redovito korištenje Nivea Cellular Luminous Anti-Age seruma prve rezultate donosi već nakon dva tjedna.

 Nivea Cellular Luminous linija mrlje na koži Izvor: Robert Gašpert

Koliko su serumi iz nove Nivea Cellular Luminous linije dobri, otkrivamo vam uskoro. Nakon našeg druženja, Elena i Marica odlučile su staviti na test Nivea Cellular Luminous 630 fluid i Nivea Cellular Luminous Anti-Age serum, a svoje dojmove javit će nam nakon točno dva tjedna korištenja.

U nastavku pogledajte video u kojem Elena i Marica otkrivaju ne samo svoj pogled na mrljice na koži, već i na godine i svakodnevnu njegu kože.

Kako danas o godinama razmišljaju i njezi pristupaju različite generacije? Otkrili smo u druženju s jednom od najpopularnijih influencerica i modela na domaćoj sceni, Elenom Dizdar i njezinom bakom Maricom.
Izvor: YouTube

Veliko hvala Interi na ustupljenom prostoru za snimanje.
Foto: Robert Gašpert
Video: Suzana Arslani
Make up: Sonja Pašalić
Frizura: Ivona Zrno (Elena) & Studio Marcela (Marija)

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Nivea.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image