Prostran i dizajnerski uređen prostor u kojem ćete se osjećati ugodno, dok je osoblje posvećeno vašim naočalama. Velik izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira raznih boutique brendova kao što su: Mykita, Cutler & Gross, Odette Lunettes, ali i komercijalnih: Prada, Furla, Dolce&Gabbana, Persol, i mnogi drugi.

Optika MIBO je oduvijek bila prepoznata po stručnoj usluzi i pristupačnim cijenama. Svo znanje i iskustvo utkano je u novu optiku u Zapruđu koja se odlikuje velikim prostorom, ugodnim bojama i materijalima te funkcionalnim rasporedom. Tehnički vrhunski opremljena, ugodna oku i prostrana - to je čini jednom od ponajboljih optika u Zagrebu.

IMG_9776.jpg
promo 

Prepustite se iskusnim optičarima optike MIBO pri kupovini vaših naočala. Sve naočale počinju detaljnom kontrolom vida i određivanjem dioptrije u ordinaciji kompletno opremljenoj Essilor mjernim aparatima.Stručnim razgovorom shvaćaju se vaše potrebe i odabiru se dioptrijske leće najbolje za vas. Za progresivne i ostale dioptrijske leće vršimo 3D mjerenja kako bi ih savršeno prilagodili vama. U konačnici vrši odabir odgovarajućih dioptrijskih okvira koji zadovoljavaju tehničke, ali i estetske potrebe. Naočale se izrađuju po mjeri u najkraćem roku u radioni optike MIBO Zapruđe.

IMG_9808.jpg
promo