Nedostatak volumena u kosi problem je koji muči brojne žene, a često ju je teško i stilizirati da stoji baš onako kako smo zamislili.

Ako vas muči tanka i bezvoljna kosa i sami znate koliko ona brige i truda zahtijeva, no srećom, danas postoje pouzdani preparati koji vam mogu olakšati muke pa bez obzira na to u kakvom stanju je vaša kosa, i vi možete postići gušću i bujniju kosu.

Rješenje za tanku kosu bez volumena stiže u Redkenovoj Sryling Root Lifter pjeni za stiliziranje obogaćena pšeničnim proteinima i lifting polimerima pomaže stvoriti frizuru podignutu iz korijena.

Posebnost ove pjene je da kosu podiže izravno od korijena i tako joj daje trenutni volumen, a tankoj kosi pruža gustoću cijelom dužinom.

Kreiranu frizuru će fiksirati i dati joj fleksibilnost,no neće je lijepiti i ostavit će je voluminoznom i prozračnom, a iz kose će se lako iščešljati.

Kako se koristi

Dobro protresite proizvod prije upotrebe. Nanesite na kosu osušenu ručnikom, izravno na korijen. Zatim osušite sušilom za kosu, idealno koristeći okruglu četku.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!