Održavanje dobrog zdravlja, a time i izgleda, je prioritet mnogima. To, složit ćete se, nije uvijek lako, no danas postoje dodaci prehrani koji će vam tu borbu znatno olakšati.

Imate li rijetku i suhu kosu koja pretjerano ispada ili krhke i lomljive nokte, tu će vam pomoći kolagen koji djeluje na regeneraciju tijela. Djelovanjem iz unutra prema van, ovaj dodatak prehrani nahranit će stanice i potaknuti proizvodnju kolagena gdje je tijelu najpotrebnije.

Gaia Naturelle Kolagen shot također ima klinički dokazanu za poboljšanje elastičnosti i strukture kože te smanjenje vidljivosti bora.

Sastav ovog dodatka prehrani je impresivan, sastavljaju ga hidrolizirani riblji kolagen, koji se smatra najčvršćim i najsigurnijim oblikom kolagena, visoke količine MSM-a koji djeluje kao antioksidans i sudjeluje u proizvodnji kolagena i keratina te hijaluronska kiselina, biotin, vitamin C, vitamin B6 i cink koji doprinose zdravlju kože, kose, noktiju i hrskavice.

Namijenjen je osobama starijim od 20 godina, jer istraživanja pokazuju smanjenje proizvodnje kolagena u tijelu nakon te dobi, a odgovarat će i tinejdžerima s problematičnom kožom.

Kolagen shot se izdvaja kao učinkovitiji izbor zbog visoke razine MSM-a, organskog sumpora koji je ključni mineral za sintezu kolagena, koji je značajan za kožu, kosti i mišiće. Kombinacija ovih sastojaka stvara sinergiju koja podržava proizvodnju kolagena i regeneraciju svih stanica u organizmu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!