Veliki broj ljudi muči suha koža, a ako ste i vi među njima i sami ste osjetili da to zna biti prilično neugodno pa je iznimno bitno da kožu nahranite i hidrirate.

Ovaj tip kože zahtijeva specifičnu formulaciju koja sadrži prirodne sastojke i ultra-hidratantna svojstva. Lactourea od Lactovita nudi najbolju dnevnu njegu za ovaj tip kože. Njegova jedinstvena formula i vrhunska tehnologija obnavlja kožu iz najdubljih slojeva epidermisa, što rezultira mlađim izgledom kože izvana.

LACTOVIT LACTOUREA LOSION ZA TIJELO
promo 

Formula sadrži prirodne hidratantne sastojke; spoj tvari koji uključuju mliječnu kiselinu i čistu ureu. Ove tvari imaju sposobnost zadržavanja vode iz okoline i sprječvanja njezinog isparavanja, čime se održava optimalna razina hidratacije kože.

Također su sposobne popraviti oštećenja nastala na vanjskom sloju kože i regulirati elastičnost, fleksibilnost i mekoću kože.
Lactourea obnavlja, hidratizira,njeguje, čisti, hrani, omekšava, restrukturira, vlaži, djeluje protiv iritacije, protiv svrbeža, protuupalno i smanjuje crvenilo, a rezultati su vidljivi već nakon prve primjene.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!