Lijepa, glatka i zategnuta koža nikad nije bila poželjnija, a svi dobro znamo da je za postizanje toga najvažnija hidratacija.

Avon nudi rješenje s Anew Renewal Power serumom za lice s patentiranim protinolom koji pomaže aktivirati 2 tipa kolagena i niacinamidom koji potiče obnovu stanica.

Anew Renewal Power serum
promo 

Ovaj proizvod obećava smanjenje vidljivosti sedam znakova starenja u samo sedam dana. Vidljivost bora bi trebala biti umanjena, čvrstoća kože i blistavi sjaj obnovljeni, pore smanjene, elastičnost povećana, otpornost ojačana, a koža na dodir glatka.

Kao i kod drugih Anew proizvoda za njegu, Protinol™, je glavni sastojak Anew Renewal Power seruma.

Anew Renewal Power Serum
promo 

Primarna funkcija ovog sastojka je poticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primjetnu punoću, volumen i čvrstinu. Uz kolagen tipa I, za kožu je važan i kolagen tipa III, najzastupljeniji u bebinoj koži.

Već od djetinjstva, balans kolagena prirodno opada, a Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

Bočica seruma može se reciklirati, osim pumpice koju je potrebno odvojiti.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!