Mladolik izgled i što duže održavanje čvrste i zategnute kože bez bora i znakova starenja nikad nisu bili poželjniji nego u današnje doba. Mnoge žene znaju da se s ovim itekako zahtjevnim zadatkom nije lako uhvatiti u koštac.

Bore, koža koja gubi tonus i razne druge nepravilnosti s vremenom nam zaista mogu zagorčati život, a u borbi protiv starenja Lancome je predstavo nove visokoučinkovite proizvode za njegu kože koji znatno pridonose volumenu kože te njezi protiv bora i tamnih mrlja.

Rénergie H.C.F. Triple Serum s revolucionarnom formulom u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože, a do sada su se smatrali nekompatibilnima: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.

Rénergie H.C.F. Triple Serum
promo 

Ovaj proizvod obećaje +37% više toniranu i +39% više hidratiziranu kožu već nakon prvog nanošenja, rehidriranu i rehidriranu kožu nakon prvog tjedna korištenja te zategnutije konture lica iv rata nakon dva tjedna.

Nakon osam tjedana korištenja navode klinički dokazane rezultate na opuštenoj koži, izrazito primjetnu smanjenu vidljivost bora i tamnih mrlja kao i vidljivo ujednačeniji ton kože.

Kako se nanosi

1. Pri prvom nanošenju, aktivirajte serum tako što ćete nekoliko puta pritisnuti pumpicu dok bočica ne istisne 3 formule.

2. Ujutro i navečer, istisnite 2 pumpice na dlan ruke ili na vrške prstiju. Lagano pomiješajte tri formule.

3. Nanesite na lice i vrat koristeći pokrete od sredine lice prema van, masirajući prema gore. Nakon seruma, nanesite svoju omiljenu hidratantnu kremu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!