Dobra podloga za šminkanje čini osnovu svakog make upa pa je izrazito važno da vam izabrani proizvod odgovara, osobito ako imate nepravilnosti na koži.

Puder koji odgovara suhoj koži neće biti jednako dobar na onoj sklonoj mašćenju, tako je bar bilo do sad. Međutim, Lancome je izbacio unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear koji je pogodan za sve tipove, tonove i potrebe kože.

Ovaj puder prilagođava se potrebama vaše kože bilo da je ona sklona aknama, masna, osjetljiva ili suha. Pruža prekrivanje svih nepravilnosti i prirodan mat izgled tijekom 24 sata, a obogaćen je hijaluronskom kiselinom i 81 posto seruma.

Njegova formula omogućuje koži da diše, a toliko je lagan da ga ni ne osjetite na licu. Kožu štiti od zagađenja iz zraka, ali, zahvaljujući zaštitnom faktoru 35 i od štetnog sunčevog zračenja.

Zahvaljujući oksidno zelenim i plavim pigmenata, dobiven je širok spektar nijansi - od maslinastih do tamnijih tonova kože. S do 50 nijansi, 9 od 10 osoba pronalazi svoju savršenu nijansu.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!