Briga za okoliš postaje sve potrebnija i prisutnija u našim životima, a iako nam se ponekad čini da pojedinac možda ne može napraviti veliku promjenu, ipak svatko od nas može dati svoj doprinos zaštiti jedinog planeta koji imamo. Veliki problem u zagađivanju okoliša je plastični otpad koji sve više zagušuje prirodu pa je njegovo smanjenje od krucijalne važnosti.

keune so pure
promo 

Svjesni da je na našem putu prema održivoj budućnosti svaka boca važna, Keune je predstavio asortiman za njegu kose koji se može puniti pod nazivom So Pure. Radi se o veganskoj liniji koja nije testirana na životinjama, nježnoj prema planetu, ali i prema kosi.

Asortiman So Pure sastoji se od 4 linije proizvoda.

COOL- šampon i regenerator

Imate li plavu, sivu, srebrnu ili ljubičastu kosu bitno vam je zadržati hladan ton stoga proizvodi Cool sadrže moćne ljubičaste pigmente koji neutraliziraju žute tonove i osvježavaju srebrne.

Ova linija sadrži i ekstrakt acai bobica, koji je posebno bogat antioksidansima i pomaže zaštititi kosu od oksidacije i blijeđenja boje, a rezultat toga je svilenkasto mekana kosa s neodoljivim ledenim sjajem, nakon samo jednog šamponiranja.

keune so pure
promo 

RESTORE- šampon, regenerator i maska

Linija Restore namijenjena je suhoj i oštećenoj kosi koju, zahvaljujući ekstraktu indijske smokve, njeguje, hrani i hidrira, čineći je mekšom i sjajnijom no ikad.

keune so pure
promo 

CLARIFY – šampon i regenerator

Clarify je istovremeno nježan prema kosi i vlasištu, a nemilosrdan prema prljavštini i masnoći. Detoksikacijski nar pomaže ukloniti prljavštinu i naslage proizvoda. Keuneova tehnologija protiv zagađenja sprječava da se čestice prljavštine zalijepe za kosu i tako je štiti od zagađenja.

keune so pure
promo 

POLISH- šampon, regenerator i maska

Linija So Pure Polish, obogaćena chia sjemenkama, zaglađuju vašu kosu kako bi bila savršeno glatka, a štiti je i od vlage iz zraka pa se možete pouzdati da iz frizure nikad neće proviriti neka neposlušna vlas.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!