Malo što je toliko ženstveno i zavodljivo kao pogled ispod dugih i gustih trepavica. Mnogim ženama maskara je neizostavni dio svakodnevne rutine, ali nije nam sa svakom maskarom lako postići željeni rezultat.

Ako se pitate koja je tajna savršenih trepavica, profesionalni vizažisti su je otkrili- riječ je o Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist maskari.

Max Factor Pro Stylist Mascara
promo 

Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist maskara ne samo da će podići volumen trepavica na novu razinu, već će osigurati da vaše trepavice ostanu podignute do 24 sata pa je možete ujutro nanijeti i jednostavno zaboraviti na nju.

Njena zakrivljena četkica pruža podizanje do 25 stupnjeva, dok veganska, profesionalna formula obogaćena voskom za oblikovanje daje volumen za dugotrajnu postojanost. Formula je također obogaćena pantenolom.

Maskara je prikladna i za osjetljive oči kao i osobe koje nose kontaktne leće, a dostupna je u crnoj i crno-smeđoj boji.
crno-smeđoj boji.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!