Lijepa i glatka koža bez vidljivih nepravilnosti san je svake žene, a to ponekad nije lako postići. Zato mnoge žene znaju da je dobra podloga temelj svakog makeupa.

Međutim, već odavno se od podloge za šminku ne očekuje samo da prekrije nesavršenosti, već i da zaštiti i njeguje kožu te da je dovoljno trajna da je možemo nanijeti i zaboraviti na nju bez dodatnog popravljanja. Idealno bi bilo i da kombinira nekoliko proizvoda kako ne bismo morali nanositi jedan po jedan.

Za besprijekoran, dugotrajan izgled, tu je Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation sada s Climate Proof Protection.Ova 3-u-1 tekućina kombinira primer, korektor i podlogu za do 30 sati nošenja. Lagana i prozračna veganska formula prikriva crvenilo i prekriva nesavršenosti.

Ova podloga pruža soft focus s airbrushed finišem te ima zaštitu otpornu na klimu; vodootporan, otporan na toplinu i vlagu. Ima SPF20 zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, dok također štiti od vanjskih agresora kao što su plava svjetlost i zagađenje.

Glatka baza drži šminku na mjestu dok korektor prekriva nesavršenosti i podočnjake.Tehnologija flexi-hold kreće se s vašom kožom za besprijekoran, postojan završni sloj otporan na prijenos. Uz 3 vrste puderastih čestica koje upijaju masnoću, savršeno klizi i stapa se s kožom za brzo nanošenje i dugotrajni mat završni sloj. Dostupan je u 12 nijansi, s nizom podtonova koji će vam pomoći pronaći savršenu kombinaciju za vaš ten.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!