Rijetko što može toliko utjecati na izgled i ljepotu kao što je njegovana koža lica. To dobro zna i jedna od najvećih diva na svijetu, Jennifer Lopez koja tajnu svoje prelijepe kože duguje tretmanu hydrafacial.

JLOBEAUTY® Booster
promo 

Ovaj tretman za čišćenje i hidratiziranje kože obožavaju i pacijenti Poliklinike dr.Jakić, a sada će ga voljeti još više jer im je stigao i novi JLOBEAUTY® Booster stvoren kako bi vam pomogao da se osjećate samopouzdano u svojoj koži. Pruža svježe, blistave rezultate koje ćete vidjeti – i osjetiti – trenutno. 

Ana Radišić
promo 

Jedan od to od omiljenih tretmana i ambasadorice ove poliklinike Ane Radišić - čija je koža nakon tretmana zategnutija, čišća i hidratizirana.

Što se nalazi u JLOBEAUTY® Boosteru?

Niacinamid: Zaglađuje, vlaži i pruža zaštitna svojstva
Ekstrakt lista masline: Pomaže usporiti pojavu starenja
Hydracomplex: Hranjive kiseline i ekstrakti rade zajedno kako bi poboljšali hidrataciju, gipkost i bujnost
Fermentirana mješavina adaptogena: Podržava i obnavlja kožu za svježi sjaj

Jelena Jakić
John Pavlish 

'To je savršen Hydrafacial dodatak za nevjerojatan rezultat. Isprobajte to sa sljedećim tretmanom', poručuje Jennifer Lopez osobno. Sada i vi možete isprobati hit tretman u Poliklinici dr.Jakić.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!