U današnjem društvu ideal suvremene ljepote i higijene podrazumijeva, glatku kožu bez dlačica. Uklanjanje neželjenih dlačica s pojedinih dijelova tijela postalo je uobičajen postupak u životu svake žene, ali i sve više muškaraca. Kada bismo analizirali popularnost tretmana za uljepšavanje, većina njih zasigurno bi bila povezana s uklanjanjem dlačica, i to ne samo s nogu, nego i s lica, nadusnice, bikini zone i sl.

Sugared &co depilacija šećernom pastom
promo 

Jedna od najstarijih metoda je Kleopatrina smjesa za depilaciju na bazi meda i limuna, a prema nekim povijesnim podacima upravo je u drevnom Egiptu zabilježen početak depilacije. Umjetnost uklanjanja dlačica šećernom pastom jedna je od najstarijih metoda depilacije koju tisućama godina prakticiraju žene prvenstveno u orijentalnom svijetu, a Rimljani su se također depilirali osobito prije ulaska u terme. Danas se smatra, da je uklanjanje dlačica šećernom pastom tijekom povijesti, uvelike promijenilo higijenske navike žena, a time čuvalo zdravlje njihove kože.

Sugared &co depilacija šećernom pastom
promo 

Današnje tržište industrije ljepote vrijedi milijarde dolara, a pretpostavlja se da će rasti sve više u narednih nekoliko godina. A ako uzmemo današnji način života, s malo vremena i puno obveza, Sugared & Co. nudi idealan koncept. Koncept prvog hrvatskog brenda specijaliziranih salona za depilaciju šećernom pastom je da u današnjem ubrzanom životu u kojem se planovi mijenjaju brzinom munje omoguće brzu, sigurnu, dostupnu standardiziranu uslugu – kada vi to želite na dvije lokacije u Zagrebu, u samom centru grada na Cvjetnom trgu adresa Varšavska 1, 1. kat, u sklopu Allegra wellness & fitness centra na adresi Josipa Marohnića 1 te uskoro u Rijeci na adresi Ante Starčevića 1, 1.kat.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!