Zdrava, hidrirana i blistava koža jedan je od glavnih stupova ljepote, a temelj svakog make upa je dobra podloga za šminku koja će prikriti nedostatke i ujednačiti ten. Međutim, žene već odavno od podloge za šminkanje ne traže samo dobro prekrivanje već su im vrlo bitni i sastojci koje stavljaju na svoju kožu.

Shiseido Revitalessence Skin Glow Foundation tekući je puder hibridne formule, pojačan prebioticima Niamicida i Kefir+ Fermentado, koji intenzivno povećava blistavost kože.

Sa zaštitnim faktorom SPF30 zaštitit će vašu kožu od sunčevih zraka i učinka starenja. Nova podloga s teksturom nalik serumu bit će lakša za nanošenje, a koža će biti dubinski hidratizirana tijekom cijelog dana (24 sata).

Ovaj je puder namijenjen svima koji žele lijep i blistav izgled kože sa srednjim prekrivanjem. Trenutačno briše nepravilnosti na koži (pore, crvenilo…), a postojan je čak 12 sati.

Osim toga, dokazano ne blijedi, ne nakuplja se i ne zadržava se u porama ili borama, a otporan je i na prijenos.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!