Naši vodeći beauty influenceri su, u društvu Storyjeva uredništva, ovog utorka u restoranu Maredo otvorili Storyjev natječaj- Beauty Influencers Choice. Sedam vodećih beauty influencera okupljenih u stručni žiri magazina Story izabrat će najbolje proizvode za uljepšavanje, novitete, klasike, beauty tretmane i inovacije u 2023. godini.

Naših sedmero veličanstvenih, Jelena Perić (j_make_up ), Paula Sikirić (paulasik), Klaudija Kelemović(clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Karlo Rusan (rukabeauty), Magdalena Ivić (skinlosophy.hr) i Marko Tolić (markotolic), isprobat će mnoštvo proizvoda koji se natječu za laskavu titulu najboljih u industriji ljepote i donijeti svoju ocjenu, a za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina Story do 15. prosinca 2023. godine. Ovdje čekamo vaš glas, požurite.

S našim smo žirijem porazgovarali o brojnim beauty temama, a Paula Sikirić, inače dobitnica nagrade Story Hall of Fame za 2023. godinu u kategoriji Najbolja influencerica, nam je otkrila svoju beauty rutinu, kao i make up trendove za ovu jesen i zimu. 

Story Beauty Influencers Choice
Robert Gašpert 

Što je ljepota, pitali smo Paulu, a ona nam je odgovorila: 

'Ljepota je za mene mogućnost biti ono što jesi bez ikakvog opterećivanja što će drugi misliti, zapravo dopuštanje samom sebi da ispoljiš svoj karakter na najbolji mogući način'.

Otkrila nam je i koji je beauty proizvod za nju obavezan.

'Ne izlazim iz kuće bez olovke za obrve, da mi se istoniziraju kosa i obrve', dala nam je Paula kroz smijeh pomalo neočekivan odgovor.

Zamolili smo je da s nama podijeli svoju beauty rutinu. 

'Volim imati zdravo lice, dobro hidrirano tako da koristim mist, hijaluronski serum i neku dobru kremu. Ne stavljam SPF, nemojte me razapeti. Za prosječan dan to je to. Šminkam se kad idem na neke evente ili snimanja, ali na dnevnom nivou baš i ne. Čak i kad se snimam za Instagram nekad se ne šminkam, osobito za storyje, nema potrebe za to', rekla nam je Paula.

Je li majčinstvo promijenilo njenu beauty rutinu i ima li vremena za sebe?

'S obzirom na to da su moje beauty rutine vrlo kratke, zapravo prije djeteta nisam ni imala neke beauty rutine, kad sam rodila postala sam odgovornija, i prema sebi i prema djetetu, tako da sam onda tek počela uvoditi neke beauty rutine. Tek sam se tad počela ekstremno baviti sobom u smislu svog fizičkog izgleda i zdravog izgleda, ali da je vremenski puno utjecalo, baš i nije', kaže ona.

Paula puno ulaže u njegu kose, a iako se u prošlosti često poigravala dužinama i bojama kose, otkrila nam je da će ovu frizuru zadržati još neko vrijeme. 

'Jako sam se našla u ovoj boji i mislim da je ovo boja koja mi je najduže trajala. Čak ni moja prirodna mi nije dugo trajala. Mislim da će ova boja trajati još neko vrijeme. Mislila sam se i šišati i farbati, ali prezadovoljna sam kako mi je zdrava kosa, kakvu gustoću ima, kakav volumen pa mislim da ću definitivno još neko vrijeme ostati ovakva, ako me nešto ne prebaci opet.
Puno pažnje usmjeravam na tretmane i što se tiče kose i lica i tijela. Mislim da se to vidi na meni, da sam njegovana. O kosi mi se brine salon Teuta, naravno, imam i preparate za kosu koji su baš na dobrom glasu. Koristim serume za tjeme i za kosu, koristim ulja, maske, regeneratore, šampone, sve ono što se treba koristiti. I naravno, neke tretmane koji se rade baš u salonu.

Budući da Paula obožava i modu te da je nedavno na dug popis svojih zanimanja dodala i ono stilistice, pitali smo je bira li za izlazak prvo šminku ili odjeću. 

paula sikirić
Goran Čižmešija 

'Moj Instagram je zapravo krenuo sa šminkanjem, jako sam se voljela igrati s različitim ruževima, sjenilima i slično. Sad, uz užurban tempo se nemam toliko vremena igrati s takvim stvarima tako da imam neku bazu koju uvijek stavljam jednako. Sad ovisi, ako idem snimati, stavim neki puder koji inače ne stavljam jer koristim korektor i neku BB kremu. Što se tiče generalnog stylinga, više pažnje vraćam na outfit jer se tu više kreativno mogu izraziti. Šminku brzinski napravim u ovih 15 minuta što mi ostane', ispričala nam je.

Na kraju smo je zamolili da nam otkrije kakvi će trendovi u make upu prevladavati ove zime.

'Nekako smo došli u eru no make up šminkanja, ja to volim. Više se pažnje posvećuje tome da je dobra baza, a to je zapravo zdrava koža. Skin care je i dalje na prvom mjestu. Što se make upa tiče dolaze tmurniji dani, lošije svjetlo, stavlja se više pudera, no to je po meni stvar osobnih preferencija. Što se boja tiče, tu su zemljani tonovi, burgundy je opet u modi, crvena. Ti se tonovi provlače i na usnama i na noktima, došla je jesen i te malo zagasitije boje, ali i dalje je to stvar osobnih preferencija kako nekome nešto stoji uz njegov ten, uz njegovu kosu i njegov karakter', zaključila je. 

Kako smo se družili s Paulom i ostalim vodećim beauty influencerima u restoranu Maredo pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Story Beauty Influencer Choice u Maredu

Robert Gašpert Story Beauty Influencer Choice u Maredu

 Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!