Nova godina sa sobom nosi i nove trendove pa je vrijeme da saznamo koje će frizure biti apsolutni hit 2024. godine koja je pred nama.

I dalje prednjače frizure srednje dužine, jer savršeno pristaju svim uzrastima i gotovo svakom obliku lica, a svatko može odabrati onu pravu za sebe ovisno o tipu kose.

Raščupana

Uokviruje lice i idealna je frizura za tanku kosu jer joj daje volumen.

Vintage Morrison

Vintage Morrison frizura
Shutterstock 

Ovu frizuru karakterizira mnogo kratkih slojeva od kojih je izgrađena i idealna je za kosu koja treba kontrolirati volumen. Frizura je dobila ime po legendarnom Jimu Morrisonu.

Hobotnica

Trenutno jedna od najpopularnijih, mladenačkih frizura koja će biti u trendu i 2024. Tome su puno pridonijele Kaia Gerber i Billie Eilish. Savršena frizura i za starije dame.

Francuski bob

Vintage frizura koja se uvelike vraća. Idealan je i za sve one koji imaju tanku kosu, a djeluje tako mladoliko. Ako volite šiške, one su nezaobilazne uz ovu frizuru.

Obrnuti bob

Svestrana frizura koju karakterizira dulji prednji dio. Obrnuti bob idealan je za duguljasta i pravokutna lica, posebno s kosim šiškama, piše Superžena

Duga midi frizura

Duga midi je ona kosa čija dužina završava malo ispod ključne kosti i koja pomlađuje svako lice, zbog čega se za nju odlučuje sve više žena srednjih godina. Frizura može biti ravna ili valovita. A ova frizura savršeno pristaje uz opuštene šiške.

Dugi bob

To je bob do ramena sa stražnje strane koji sprijeda pada preko ključnih kostiju, s prepoznatljivom asimetričnom dužinom. Idealan je za ravnu kosu i lako se oblikuje.

Kovrčavi bob

Bob je sam po sebi jedna od najpoželjnijih frizura ako želite izgledati mlađe, a posebno kovrčavi bob koji će biti jedna od najmodernijih frizura u 2024. godini.