U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Luksuzni sastojci poput peptida, hijalurnoske kiseline i antioksidansa iz sve tri spomenute linije nude snažnu zaštitu i dubinsku obnovu kože te izjednačavaju njen ton (uklanjanju tamne mrlje i hiperpigmentaciju).

vitaminCcollection.jpg
wow-junkie.com 

Perricone MD FX Essentials Acyl-Glutathione proizvodi ističu se patentiranim formulama za specifične potrebe: anti-age, borbe protiv bora, poboljšanje teksture ili rješavanje pigmentacija. Vidjelo se to tijekom prezentacije u živo na Ani iz Zagreba (42). Ana inače redovito njeguje svoju kožu, ne koristi previše make upa i šminke (fotografije prije i poslije u privitku).

'Tajna ovih proizvoda je u patentiranim rješenjima stabiliziranog oblika acil-glutationa, snažnog antioksidansa za kojim koža žudi. To je IT sastojak. Znam to jer sam dosad i sama bila u stalnoj potrazi za kvalitetnom njegom. Naime, iako pratim trendove još nisam zainteresirana za 'zahvate' na svom licu i zato sam odabrala Perriocne MD. Nakon samo mjesec dana odlučila sam ga dovesti u Hrvatsku. Linija je nevjerojatna', objasnila je Barbara Bolf, vlasnica distribucije koja preko 15 godina radi s kozmetičkim proizvodima.

Perricone - male (64).JPG
wow-junkie.com 

Uz spomenuti Perricone MD FX predstavljene su i:

• Perricone MD Vitamin C Ester kolekcija koja predstavlja snažnu antioksidativnu zaštitu zbog kombinacije ferulinske kiseline i Vitamina C Ester (snažno pojačava njegove antioksidativne učinke jer manje oksidra i ostaje učinkovitiji duže vremena). Oba sastojka imaju protuupalna svojstva, što može pomoći u smanjenju crvenila i upale, pridonoseći umirujućem učinku na iritiranu ili oštećenu kožu.

• Perricone Cold Plasma Plus je bestseller kolekcija višenamjenskih, ciljanih tretmana za lice, oči, vrat, prsa, ruke i tijelo. Sadrži Omega 3, 6, i 9 masne kiseline, Vitamin C i Copper Tripeptide. Svaki od sastojaka djeluje protuupalno, smanjuje crvenilo i iritacije te potiče hidrataciju. Omega 6 (linolna kiselina, ključna za zdravlje kožne barijere) pomaže u održavanju hidratacije i elastičnosti kože te pomaže osobama kod ekcema i dermatitisa. Omega 9 mekša i hidratizira. Vitamin C štiti kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zračenjem i zagađenjem iz okoliša. To pomaže u prevenciji oštećenja kože poput preranog starenja. Stimulira proizvodnju kolagena.

Perricone - male (27).JPG
wow-junkie.com 

Svi proizvodi ekskluzivno su dostupni u online kozmetičkoj trgovini Wow Junkie.

Perricone MD osnovao je dr. Nicholas Perricone (1948. Branford, Connecticut,US). Liječnik, dermatolog, nutricionist, znanstvenik, inovator i filantrop. Autor je brojnih knjiga od kojih su neke dospjele na prestižnu listu New York Timesa: Wrinkle cure, The Perricone perscription, The Perriocne promise, Forever young. "The Wrinkle Cure". Temeljno djelo dr. Perricona izazvalo je kompletnu industriju njege kože zbog svog revolucionarnog pristupa starenju i pionirskim isticanjem svih prednosti zdravog načina života.

Perricone - Barbara Bolf.JPG
wow-junkie.com 

Više od dva desetljeća, Perricone MD predstavlja holistički, trostupanjski sustav njege kože i wellnessa: prehranu, esencijalne dodatke prehrani i moćna topička rješenja za njegu kože koja su podržana snažnim sastojcima, naprednim istraživanjima te opsežnim kliničkim i potrošačkim studijama.

Legendarna je priča koja se prepričava na prezentacijama ovog branda. Naime, Dr Perricone često sudjeluje na društvenim događanjima i obožavateljicama potpisuje svoje knjige. Na jednome od njih jedna žena mu je postavila pitanje: 'Što mislite, koliko imam godina?’.

'Četrdeset i dvije', odgovorio joj je Perricone na što će ona: 'Pedeset i tri proslavit ću u kolovozu, znate ja već dva desetljeće koristim vašu kozmetiku i hvala vam'.

Perricone - male (25).JPG
wow-junkie.com