Prije više od 30 godina japanski dizajner Issey Miyake odobrio je Jacquesu Cavallieru da uhvati "esenciju vode na ženskoj koži" u mirisu. Ova suradnja rezultirala je s L'Eau d'Issey, jednim od prvih vodenih mirisa za žene, čija je prodaja počela 1992. godine.

U 2024. Issey Miyake predstavio je dvije nove i intenzivne toaletne vode: L'Eau d'Issey Solar Violet za nju i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender za njega, koje su u prodaji od 1. ožujka. Služeći kao oda ljepoti prirode, ove priče sad obilježavaju spajanje vode s blistavom ljubičicom i dojmljivom lavandom.

L'Eau d'Issey Solar Violet

S jedne strane voda osvježena proljetnim povjetarcem, s druge strane ljubičica obasjana suncem. Za L'Eau d'Issey Solar Violet, Marie Salamagne reinterpretira ovaj kultni miris, spajajući hladnu svježinu s toplom senzualnošću.

IM_LES_EAUX_DE_MATIERE_V3_SOLAR_VIOLET_SOLO_2024_RP_1080x1350.jpg
promo 

Obasjana prvim proljetnim zrakama, voda se nježno stapa s ljubičicom. Njegove blistave, puderaste strane pojačane su sunčanim notama kruške. Tekstura sadrži svilenkasti akord irisa, koji obavija ovaj buket vlažnog cvijeća. Gornja nota je kruška; srednja nota je ljubičica; bazna nota je iris. Treba napomenuti da je apsolutna lista ljubičice u ovom mirisu 100% prirodna i dolazi iz Egipta, dodajući poseban dodir autentičnosti. Ženska toaletna voda L'Eau d'Issey Solar Violet intenzivna je, očaravajuća - idealna za proljeće.

L’Eau d’Issey Pour Homme Solar Lavender

Kombinacija je to čiste vode i vibrantne lavande, koja stvara dinamičnu fuziju hladnog i toplog, vodenog i aromatičnog. Miris počinje svježinom lavande, koja je ukorijenjena u duhu vremena. Dodir sečuanskog papra zagrijava miris, a cedrovina dodaje dubinu. Lavanda korištena u ovome mirisu dolazi iz Provanse i 100% je prirodna, dajući autentičnost i poseban karakter mirisu. Lavanda se stoljećima koristi u parfumeriji. Nalazi se u mnogim muškim mirisima jer im daje svježinu i spontanost. Miris L’Eau d’Issey Pour Homme Solar Lavender suptilan je balans između okrepljujućih aromatičnih nota i suhe drvenaste baze.

IM_24_FRANCHISE MASCULINE 1080X1920.jpg
promo 

“Ovi novi mirisi pripovijedaju strastvenu priču o svjetlu i kontrastu - zagrijani jarkim zrakama proljeća, gdje je voda u harmoniji s delikatnošću kristalne ljubičice i snagom aromatične lavande”, kaže Marie Salamagne, parfumerka L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender. Priroda je uvijek bila u središtu priče Isseya Miyakea. Osim što su bezvremenski mirisi, L'Eau d'Issey Solar Violet i L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender također su dizajnirani da budu održiviji. Veganske formule slave prirodne sastojke (93% za Solar Lavander i 90% za Solar Violet) koji su etički uzgojeni i ubrani. Alkohol koji se koristi je francuski, prirodnog podrijetla i ekstrahiran iz cikle. Pakiranje sadrži poznati patentirani drveni čep, bez plastičnih umetaka. Boce sadrže 20% PCR recikliranog stakla.

IM_LES_EAUX_DE_MATIERE_V3_SOLAR_VIOLET_SOLAR_LAVE_DUO_2024_RP_3000x2000.jpg
promo 

L'Eau d'Issey Solar Violet pronaći ćete u bočicama od 50 ml (101 €) i 100 ml (142 €)

L'Eau d'Issey Pour Homme Solar Lavender također se prodaje u pakiranjima od 50 ml (86 €) i 100 ml (117 €)