Ženama nekad nije lako pronaći idealnu frizuru. Neke od nas imaju kovrčavu kosu, a željele bi ravnu, druge bi svoju ravnu kosu zamijenile valovima, a onda tek na red dolazi određena dužina i frizura pri čemu ne moramo paziti samo na osobni ukus već i na oblik lica.

Jedna od najpopularnijih frizura svih vremena, dobri stari bob, čest je izbor i danas. Mnoge se žene odlučuju za ovu klasičnu frizuru s brojnim varijacijama, no neke nisu sigurne hoće li im ona pristajati. Radi se o ženama s okruglim licem koje se pitaju je li bob prikladan izbor za njih.

Selena Gomez
Instagram 

Frizeri kažu da jest, samo je potrebno odabrati pravu dužinu, oblik i styling. U nastavku donosimo tri bob frizure koje će dobro stajati ženama s okruglim licem.

1. Bob s razdjeljkom sa strane.

Gigi Hadid
Instagram 

Volite li ravnu kosu, napravite razdjeljak sa strane, što dalje od sredine i tako ćete dobiti bob koji će izdužiti okruglo lice.

2. Kitty cut bob dužine do ključne kosti

Kitty cut bob
Instagram 

Kitty cut bob izvrstan je za okruglo lice, jer dužina do ključne kosti daje ovalni 'okvir' fizionomiji. Možete se ošišati slojevito i dodati zavjesa šiške.

3. Francuski bob

Francuski bob
Instagram 

Frizeri kažu da je francuski bob idealan za okruglo lice, jer se kosa postupno skraćuje otraga. Sprijeda je duža i izdužuje cijelu fizionomiju, piše portal Lepa&Srećna.