Početak sezone je posebno razdoblje u kojem smo spremni okrenuti novu stranicu i pronaći načine kako svoju svakodnevicu učiniti još boljom. Iako će početak svake sezone u nama probuditi taj neodoljivi osjećaj beskrajnih mogućnosti i potaknuti nas da u sebi pronađemo novu dozu motivacije, to je osobito istinito za početak proljetne sezone. Osim poznatog osjećaj novog početka, početak proljeća u nama budi posebnu dozu optimizma i snažnu želju za promjenom koju možemo pronaći u usvajanju novih navika, u modnim novitetima koji će osvježiti naš look, u detaljima koji će transformirati prostor u kojem živimo i u beauty novitetima koji će dati novu dimenziju našoj svakodnevnoj rutini!

Da je početak proljetne sezone savršeni trenutak za reinvenciju, za promjenu, za istraživanje novih stvari, na opuštenom jutarnjem druženju otkrila nam je influencerica i model Elena Dizdar.

Zašto voli proljeće, koje su promjene kojima je obilježila početak proljeća ove godine i koji su neki od njezinih proljetnih favorita, otkrila nam je u nastavku!

Nivea x Elena Dizdar
Robert Gašpert 

Proljeće kao vrijeme za reinvenciju

Baš poput mnogih među nama, Elena je s nestrpljenjem iščekivala prve proljetne dane. Osim što u njoj bude novu dozu optimizma i vedrine, prvi proljetni dani u Eleni bude želju za promjenom koju pronalazi u malim navikama i stvarima poput opuštanja na početku i na kraju dana, vježbanja i osvježenju u skincare rutini.

Posvećenosti njezi kože, osobito nježne i osjetljive kože lica, je važan dio Elenine svakodnevice u svakoj sezoni, a osobito u proljetnoj sezoni kada svaka koža traži ne samo posebnu pažnju, već i promjenu. Naša koža spremna je za osvježenje u obliku laganih formula, njegujućih sastojaka i dubinske hidratacije.

Savršenu kombinaciju za proljetno osvježenje i njegu kože Elena je pronašla u NIVEA novitetima koje će obožavati baš svaka koža!

Nivea x Elena Dizdar
Robert Gašpert 

Nivea x Elena Dizdar Nivea serum
Robert Gašpert 

Proljetno osvježenje u Eleninoj skincare rutini

U jutarnjem druženju i razgovoru, Elena nam je otkrila da je njezina koža nakon duge i hladne zime bila spremna za nešto novo. Osim što joj je htjela vratiti sjaj nakon zime, Elena uvijek razmišlja i korak unaprijed tako da je svoju kožu već počela pripremati za ljeto. Savršeni odgovor pronašla je u novitetu iz NIVEA Face Cellular Expert linije – NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronskom serumu. 

Elena Dizdar Nivea serum
Robert Gašpert 

Idealan za sve tipove kože, ovaj super serum s potpisom kultnog brenda donosi višestruko djelovanje za pravu proljetnu transformaciju.

NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronski serum ističe se laganom formulom koja sadrži dva prirodno prisutna sastojka u koži - čistu mikro hijaluronsku kiselinu i glicerin, moćan duo za sjajnu i mladoliku kožu. I dok snažna hidratantna molekula hijaluronske kiseline potiče zadržavanje vlage u koži i učinkovito popunjava bore, glicerin omekšava kožu i čini je glađom i podatnijom.

Kako ju je Elena uklopila u svoju svakodnevnu skincare rutinu?

Elena Dizdar Nivea hijaluronski serum
Robert Gašpert 

Jednostavna i moćna skincare rutina za proljeće

Druženje s Elenom započeli smo s njezinom jutarnjom skincare rutinom koja je dokaz da i u njezi kože vrijedi ono poznato pravilo manje je više.

Nakon jutarnjeg umivanja, Elena na svoju kožu nanosi omiljeni Nivea tonik kako bi dodatno navlažila kožu lica i tako izvukla maksimum iz skincare noviteta koji je uvela u svoju rutinu. Naravno, riječ je o NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronskom serumu. Kako bi svojoj koži dala sve što joj treba, Elena svako jutro umasira 4-5 kapi ovog laganog, ali moćnog seruma. Nakon njega, sve što joj treba je SPF krema za lice.

Nivea x Elena Dizdar proljetna beauty rutina
Robert Gašpert 

Nivea x Elena Dizdar jutarnja skincare rutina
Robert Gašpert 

Elena Dizdar Nivea hijaluronski serum skincare
Robert Gašpert 

Još jedan odličan NIVEA serum iz Elenine kolekcije

NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronski serum brzo je postao Elenin skincare favorit, a uz korištenje svako jutro i večer već nakon dva tjedna primijetila je da joj je koža lica hidratizirana i ujednačenija što je iznimno bitno za sprječavanje sitnih bora.

Kao dio svojeg proljetnog osvježenja skincare rutine, Elena se odlučila posvetiti i njezi kože vrata i dekoltea, područja na koja često zaboravljamo, a kojima je također potrebna pravilna njega. Odabrala je NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum za podizanje kože s čistim bakuchiolom za obnovu stanica i stvaranje dvije vrste staničnog kolagena. Baš poput NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronskog seruma, i ovaj se serum ističe iznimno laganom, ali moćnom formulom uz koju koža vrata postaje primjetno čvršća, koža dekoltea zategnutija, dok na koži lica stvara trenutačan učinak podizanja kože, smanjene bore i podignute konture lica.

Nivea x Elena Dizdar serum za lice i vrat
Robert Gašpert 

Kako koristiti NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum?

U jutarnjoj i večernjoj skincare rutini, NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum možete, baš poput Elene, nanijeti nakon NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronskog seruma. Bakuchiol je aktivni sastojak koji je najefektivniji upravo kad ga spojite s drugim hidratantnim aktivnim sastojcima, a hijaluron koji je jedan od ključnih sastojaka NIVEA Cellular Expert Filler hijaluronskog seruma bit će njegov savršeni spoj.

Rezultat ove moćne kombinacije bit će prava proljetna skincare reinvencija - dubinski hidratizirana, sjajna, zategnuta i ujednačena koža!

Pogled na Eleninu proljetnu jutarnju rutinu i nove NIVEA favorita donosimo u videu: 

Nivea x Elena Dizdar proljetna skincare rutina
Robert Gašpert 

Elena Dizdar Nivea serumi
Robert Gašpert 

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom NIVEA.