Što se tiče ljetnih trendova u svijetu lakova za nokte, postoji veliki izbor boja. Od klasične bijele preko neonskih nijansi do pastelnih tonova – definitivno je pravo doba godine da se zabavite i poigrate svojom manikurom.

Jedno od nepisanih pravila među stylish djevojkama je birati neutralne tonove tijekom cijele godine. Najčešće je raspored ovakav: ljeti biramo minimalističke i nježne nude nijanse, prije nego prijeđemo na tamnije boje - gdje je raspon nijansi još raskošniji.

Nokti
Instagram 

No, ako su vam tretmani u salonu za nokte postali malo predvidljivi i želite nešto promijeniti, ali ipak ostati u sigurnoj zoni - znamo što vam je činiti. Naime, klasična i pomalo zimska nijansa dobila je svoj trenutak za ljeto 2024.

Nokti
Instagram 

Ako ste dobro pogodili, govorimo o boji 'crna trešnja' na noktima. Ne samo da je ovaj trend laka za nokte preuzeo Pinterest u davnim danima, već smo primijetili duboku, duboku crvenu nijansu na cijelom Instagramu.

Nokti
Instagram 

Nedavno smo vidjeli da je Lily Allen odabrala elegantnu manikuru u boji crne trešnje, što znači da su i IT djevojke svijeta prihvatile ovaj trend. I doista, nema sumnje da ova boja izgleda vrlo stilski, čak i u ljetnim danima, piše Elle.rs.