Sinoć je u Opatiji održan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije 2023. na kojem je nastupilo ukupno 18 izvođača.

Nakon što je Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!' odnio pobjedu te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu, dodijeljena je još jedna nagrada. Naime, ona za najbolji styling.

Let 3 su pobjednici Dore 2023.
Goran Kovacic/PIXSELL 

Ona je otišla u ruke Meri Andraković za čiji je styling bila zadužena mlada i talentirana hrvatska dizajnerica Lora Holjevac. Osvojila je ukupno 225 bodova te su glasovi publike presudili da nagrada Looksy by Sensation, nagrada za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori, odlazi u njezine ruke. Na drugom mjestu našla se grupa Let 3 sa 155 osvojenih bodova, a na trećem sa 150 bodova smjestila se Đana.

'Oduševljena sam što je naša odjevna kombinacija odabrana za najbolju jer je puno rada i truda uloženo u ovaj kostim i kostim mojih plesačica. Sve je to osmislila i ručno napravila naša Lora Holjevac te joj se ovim putem zahvaljujem što je iznijela ovu moju unutarnju ratnicu na scenu', rekla je Meri. 

Stručni žiri činili su pjevačica i dobitnica Looksyja 2022. godine Tina Vukov, pjevačica i glazbenica Franka, modni dizajner brenda KLISAB Marko Šabarić, magistar modnog dizajna Damir Begović te dizajnerica, manekenka i influencerica Lidija Lešić. Uz njih, u žiriju su i dvije urednice portala eurosong.hr Andrea Guša i Ivana Prkić.

Ova se nagrada dodjeljuje od 2021. godine kada ju je prvu dobila Albina.