Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKIT KAO NAJBOLJI POKLON: Što pokloniti za prvu pričest, krizmu ili vjenčanje?

 Argentum pokloni za posebne prigode.jpg Izvor: pexels

Proljetni i ljetni dani donose nam bezbroj razloga za slavlje. Ispred nas su tjedni i mjeseci koje će obilježiti brojne svečanosti i slavlja – od krštenja, prve pričesti i krizme do vjenčanja. Osim što ćemo se rado odazvati na svaki poziv i s našim najdražim članovima obitelji i prijateljima podijeliti te posebne dane u njihovom životu i biti prisutni s njima u tom trenutku, istovremeno ćemo im poželjeti pokloniti i mali znak pažnje koji će im ostati dragi podsjetnik na posebnu prigodu.

Što pokloniti za prvu pričest, krizmu, vjenčanje ili za druge svečanosti i slavlja na koja ste pozvani ovog proljeća i ljeta?

SAVRŠENI POKLON ZA SVAKU PRIGODU

U potrazi za savršenim znakom pažnje, nakit će se uvijek istaknuti kao savršeni odabir za svaku dragu osobu i za svaku priliku. Kao izbor s kojim ne možete pogriješiti, nakit će one kojima ga poklanjate oduševiti kao poklon od velike estetske vrijednosti, ali I kao trajna uspomena na poseban dan, bilo da je riječ o prvoj pričesti, krizmi ili vjenčanju. Svi mi u svojim kolekcijama nakita imamo upravo takve komade nakita koji nas, i godinama nakon, podsjećaju na posebne dane i posebne ljude. Upravo je taj poseban i trajni podsjetnik ono što i sami želimo dati drugima.

 Argentum srebrna ogrlica i narukvica
Argentum srebrna ogrlica i narukvica
Izvor: Argentum

NAJLJEPŠI KOMADI NAKITA KOJE ĆEMO POKLANJATI OVE SEZONE

Ovog proljeća i ljeta, neke od najljepših komada nakita pronaći ćete u Argentum kolekciji. Kao jedna od naših omiljenih adresa kada je o posebnim poklonima riječ, Argentum u svojim kolekcijama veliku pažnju posvećuje upravo simboličnim komadima nakita za svaku prigodu.

Iznimka neće biti ni proljetni i ljetni dani ispred nas - u Argentum ponudi pronaći ćete divne komade nakita, ali i nekoliko drugih posebnih poklona poput satova, srebrnjaka i zlatnika, koji će bez sumnje razveseliti i oduševiti svaku osobu kojoj ih poklonite.

U nastavku donosimo izbor nekih od najboljih komada iz Argentum kolekcije za svaku prigodu.

ZA SJAJNU BUDUĆNOST

Ako tražite poklon za krštenje ili vjenčanje, najbolji znak pažnje koji možete pokloniti je simbol sjajne budućnosti koju priželjkujete svakom djetetu i svakom novom paru. Argentum srebrnjaci i zlatnici s geografskim, povijesnim ili religioznim motivima nose upravo tu poruku. Uz veliku simboličnu vrijednost koja ih čini divnim podsjetnikom na poseban dan, srebrnjaci i zlatnici imaju i iznimnu materijalnu vrijednost koja predstavljaju vaš mali zalog u sjajnu budućnost onih kojima ih darujete.

 Argentum zlatnici i srebrnjaci.jpg
Argentum zlatnik i srebrnjak
Izvor: Argentum

POKLONI ZA PRVU PRIČEST

Prva pričest je još jedna od posebnih prilika koju donose proljetni i ljetni dani. Za sve dječake i djevojčice, u Argentumu možete pronaći savršeni poklon u obliku lijepih komada nakita ukrašenih simboličnim motivima. Među najpopularnijim komadima uvijek se ističu ogrlice i narukvice s motivima anđela i križića. Osim simbolične vrijednosti, ove komade nakita krasi i vječno privlačan izgled zbog koje će ih nositi godinama.

 Argentum srebrna ogrlica
Argentum srebrna ogrlica
Izvor: Argentum

POKLONI KOJI ĆE ODUŠEVITI TINEJDŽERE

Na popisu posebnih prigoda koje donose proljeće i ljeto nalazi se i krizma. Iako odabir poklona na tinejdžere nije uvijek jednostavan zadatak, Argentum uskače u pomoć s odličnim komadima nakita i trendi satovima koji će ih oduševiti. Ogrlice i prstenje ukrašeno sjajnim cirkonima bit će favorit među mladim djevojkama, baš kao i elegantni i moderni satovi brendova Girl Only i OUI & ME. Za sve mlade momke, u Argentum ponudi možete pronaći Sector pametne satove sportskog izgleda, u tamnoplavoj ili crnoj boji, koji kriju bezbroj različitih funkcija.

 Argentum srebrni prsten i ogrlica
Argentum srebrni prsten i ogrlica
Izvor: Argentum

 Argentum Girl Only satovi
Girl Only satovi, Argentum
Izvor: Argentum

 Argentum Sector satovi
Sector pametni satovi, Argentum
Izvor: Argentum

Ostatak Argentum ponude možete istražiti u online shopu argentum.hr ili u najbližoj Argentum poslovnici, a sve novosti i novitete pratite na Argentum Instagram profilu.

*Sadržaj nastao u suradnji s Argentumom.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image